Rohkea rokan syö...

  • Jatuli

Onkohan minua luotu onnistumaan parisuhteessa? Niin monen monta kertaa täytyy ottaa täystyrmäys, että alkaa tuntua päänupissa. Aina kun kuvittelen asioiden olevan järjestyksessä, ne menee perseelleen.

Elän päivän kerrallaan ja asioiden mennessä hyvin en kanna huolta huomisesta. Miksi murehtia, kun menee hyvin. Tietysti tapaillessa ihmisiä täytyy puhua hetken kuluttua tulevaisuudesta. Tällä iällä asioissa edetään hieman nopeammin kuin teininä ja onhan tässä ikää sekä valmiutta perheen perustamiseen.

Tähän asti taas päästiin. Halusin katsoa, mihin yhteinen taival johtaa. Näytin rakkauteni. Kerroin ja näytin sen. Yhteinen taival olisi vaatinut kuitenkin vastapuolelta toiselle pakkakunnalle muuttoa. Ei varmaa työpaikkaa, ei sosiaalista elämää.

Yhteinen taival vaatii myös rohkeutta, rakkauden lisäksi. Ilman sitä ei tule edes yritystä. Enhän minä mikään ennustaja ole, joten tulevaa ei voi tietää mutta aina voi yrittää.

Arvaatte miten tässä kävi. Ei ollut tarpeeksi rohkeutta tai tunteita, joten minä vietän perjantaita yksin kuunnellen Vesku Loirin Ivaloa ja syöden iltapalaa - seura ei olisi pahitteeksi!

Haluaako joku tehdä seuraa yksinäiselle miehelle?
Haluaako joku tehdä seuraa yksinäiselle miehelle?

Kirjoitettaessa soi Vesku Loiri

2 kommenttia

Jatuli

29.9.2007 11:37

Virheitä toki olen minäkin tehnyt, mutta kukaan ei ole täydellinen, vaikka aika lähellä olenkin... ;) Ihmiset käyttäytyvät ja reagoivat eri tavalla asioihin ja joskus toisen tapa reagoida ei vastaa omia näkemyksiä. Siitä ei pidä kuitenkaan ketään tuomita.

Menneet toki muokkaavat, millaisia olemme, mutta tärkeintä on katsoa tulevaisuuteen. Vanhojen asioiden märehteminen pitkässä juoksussa ei auta ketään, vaikka minäkin joskus sellaiseen sorrun.

Minä tarjosin yhteistä tulevaisuutta ja elämää eli ei pitänyt olla epäselvää, kuka olisi ollut prinsessani. Vaikka näin kävi, ei hän ole typerä kakara.

Vointeja vain sinulle Jade-Isabella.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus