Sairaana ehtii homehtua tv:n ääressä

  • Jatuli

Niin siinä vain kävi, että sain influenssan ja pari päivää on mennyt tv:n ääressä. Oikein hävettää tunnustaa, mitä kaikkea sitä tuli katsottua. No, ei voi mitään kun veto on pois eikä jaksaisi edes kanava vaihtaa kaukosäätimestä.

Eilen aloitin katsomalla Koti myynnissä, aivan mielenkiintoinen ohjelma. Sitten katsoin dvd:ltä toiseksi viimeisen Paon. Hieman Dr. Philiä ja sitten alkoikin Kauniit ja Rohkeat - on se jännää, että siinä kylässä ei ole kuin se 20 ihmistä. Heidän kesken vaihdetaan paria lennosta ja osutaan autolla juuri yhteen noista 20 ihmisestä. Ja mikä parasta, yksi on raskaana miehelle, joka on äitisän aviomies ja velipuolen isän veli! Oikein naurattaa, hyvää viihdettä 39 asteen kuumeessa.

Kohta sain tietoa riippuvuuksista Prisman parissa. Ja pitihän sitä Uutiset katsoa ja historiaa Verundin taisteluista. Seuraavaksi vuorossa oli Lukio, aivan katsottava suomalainen sarja. Tämän jälkeen on tunti hämärässä.

Hämärästä palattuani jatkui töllön tuijotus G-pisteen parissa. Mietin, että kyllä on saatu ohjelmaa pitkitettyä turhaan... Sitten suosikkiohjelmani Myytinmurtajata ja vielä dvd:ltä viimeisin Paon jakso! Noin kului kuumeisen miehen keskiviikko.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus