Tapahtumarikas viikko takana

  • Jatuli

Huh, uutta jo aloitetaan kun vanha on juuri ja juuri takana päin. Olin alkuviikosta työmatkalla Stuttgartissa. Kerrankin saimme järjestettyä kollegani kanssa matkan siten, että meillä oli yksi "vapaapäivä". Entisen keihäslegendan sanoihin "Sakasa on paska maa" en kyllä yhdy.

Kahtena iltana kävimme työn puolesta Stuttgartin Volkfesteillä juomassa litran tuopeista olutta. Meno oli mahtavaa ja ihmiset ystävällisiä, sillä tuoppeja kilisytettiin aina jokaisen pöydässä olijan kanssa. Huvilaitteet alueella olivat suurempia kuin konsanaan suomessa - Powerpark jää myös niiden vekottimien jalkoihin.

Lomapäivänä tutustuimme Ulm nimiseen kaupunkiin. Kävimme kaupunkikierroksella ja tietysti tiettävästi maailman korkeimmassa kirkossa. Kirkko oli kyllä todella hulppea! Torniin oli muistaakseni 762 porrasta ja välillä matkalla luuli tulleensa jo avaruusalukseen!? Näkymät olivat hulppeat 161 metrin korkeudelta.

Perjantaina kävin tansseissa kuuntelemassa Simppa Silmua. Lauantaina nukuin viikon univelkoja kovasti pois ja heräsin vasta puoli yhdeltä. Laiton veneen talviteloille ja vahasin auton suojaamaan talven suolavellejä. Siinäpä sitä oli yhdelle viikolle kerraksi, aamulla taas mennään kohden Tanskaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:13

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus