Ulos orvanpyörästä hiihtolomalle!

  • Jatuli

Oravanpyörä pyöri ihan kiitettävästi tammikuussa, joten oli mahtavaa päästä hetkeksi huilaamaan odotetulle hiihtolomalle Italian Champoluciin! Vaikka matka alussa tuntui siltä, että stressin lauettua flunssa iskee päälle, onneksi niin ei käynyt vaan sain viettää täysipainoisen lasketteluloman. Itse asiassa flunssa ei ole onnekseni iskenyt vieläkään…

Viime vuotuiseen verrattuna matka oli onnistunut. Rinteet olivat erittäin hyvässä kunnossa, rinteissä ei ollut juuri nimeksikään laskijoita, erittäin mukava opas ja kelit suosi meitä, sillä jopa viisi kuudesta laskettelupäivästä paistoi aurinko. Puuterille en päässyt, sillä edellisistä lumisateista oli aikaa.

Sinänsä tuo Champoluc oli paikkana mukava, sillä siellä pystyi siirtymään ilman linja-auto matkustelua rinteissä eteenpäin. Rinnekilometrejä kertyy 200 ja suurin osa hyviä ja kovavauhtisia punaisia rinteitä. Koska yöelämää ei kylässä juuri ollut, niin laskettelu alkoi aamusta ja kesti iltapäivään!

Tulipa hiihtolomalla maisteltua kohtuullisesti juustoja ja viinejä sekä osallistuttua Juventus-Inter futispeliin! Kaikki hyvä, ikävä kyllä, loppuu aikoinaan ja taas oravanpyörä on imaissut pikku juoksijan sisälleen polkemaan vauhtia…

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus