Unelma kodinhengettärestä...

  • Jatuli

Palasin tänään parin päivän reissulta - väsyneenä. Kun avaan oven, ennen sitä mielessäni välähtää unelma. Unelmassani sinä olet valmistautunut paluuseeni. Koti on siisti. Olet valmistanut illallisen, avannut viinipullon ja sytyttänyt kynttilät. Minua varten olet tietenkin pukeutunut pelkkään kodinhengettären esiliinaan. Kun avaan oven, ruoan tuoksu huumaa hajuaistini ja kuulen klassista musiikkia. Tulet vastaan ja toivotat minut tervetulleeksi kotiin suutelemalla minua intohimoisesti. Käymme pöytään ja syömme herkullisen aterian sekä nautimme viiniä. Aterian jälkeen menemme yhdessä kylpyyn. Pesemme toisemme. Hierot hieman jalkapohjiani...

Avaan oven. Asuntoni ammottaa tyhjyyttään. En kuule kuin naapurin askeleet. Jääkaappissa on avattu nakkipaketti. Syön 3 nakkia. Haaveet kaatuu...

Avaan tv:n. Nukahdan hetkeksi. Herään, puran laukkuni. Laitan koneellisen pyykkiä pyörimään ja alan pakata lyhyttä Rukan reissua varten. Ajelen hiukseni, käyn saunassa. Silitän vaatteita. Olen väsynyt.

Kirjoitettaessa soi Zen Cafe

3 kommenttia

Marissa83

23.1.2007 18:36

Voi että =) Se "syön kolme nakkia" sai kyllä minun sydämen heltymään =) Alkoi hymyilyttää ja sieluni silmin näin tämän tilanteen.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jatuli

24.1.2007 00:32

Kiitos vain, nakit maistui. Kyllä sitä aina aika paljosta haaveilee... Ehkä sitten joskus toteutuu ja kun totetuu, en siitä päästä milloinkaan irti!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus