Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.
Seuraava

China Export...  3

Tänään oli kirpeä pakkaspäivä! Eilen auton lämmitys töissä ei jostain syystä toiminut, joten tänä aamuna varmistin ajastimen. Tarkistin ajastimen toiminnan laittamalla lämmityksen myös aamulle klo 9-10. Iltapäivällä lämmityksen tulisi toimia klo 15-18. No, aamulla sisätilan lämmitin lämmitti iloisesti. Lähtiessäni töistä klo 17, auto oli kuin pakastinarkku! Ei se per***een ajastin sitten toiminutkaan, kuten kävi eilenkin. Samalta seisomalta heitin tuon ajastinkellon kaaressa lähimpään metsään! Onneksi auto lähti käyntiin. Kiva siinä oli ikkunoita raapia...

Sain vähän aikaa sitten pakattua nyt jo 6 päivän pääkaupungin turneeta varten. Kerrankin pakkasin illalla, ettei tarvi aamulla herätä aikaisemmin.

Torstaina on tosiaan synttärit. Kukaan ei ole ilmeisesti rohkea? Todennäköisesti vietän tuon illan syömällä yksin. Olisi ollut mukava käydä kunnon keskustelu jonkun kanssa. En siis hakenut muuta kuin keskustelutaitoista illallisseuraa. Kahdeksan vuoden jälkeen tuo yksinäinen syntymäpäivä hieman pelottaa ja ahdistaa, vaikka se on vain päivä muiden joukossa!? Pitäisiköhän laittaa ilmoitus deitin puolelle? En kai minä siihen alennu...

Illalla kävin tempaisemassa uimahallissa taas kilometrin. Uin aina vuorotellen rintaa ja vapaata 50 metriä. On se H-M Seppälä vai kova mimmi! Minä puuskutan kuin höyryveturi tuon vapaan jälkeen.


Vanhentuminen lähestyy  1

Vanhenen hurjaa vauhtia. Mittariin tulee torstaina 33. Voi hampaiden kiristys. Sekin syntymäpäivä menee hotellikuolemassa Espoossa. Keskiviikkona alkaa 5 päivän hesan reissu. Synttäreilläni taidan mennä yksikseni syömään ja juhlia oikein kunnolla ellei joku rohkea naisihminen lähtisi kanssani syömään? Ei täällä taida niin rohkeita ihmisiä olla...

Meneempä myöhään nämä nukkumaanmenot!? Toisaalta uni ei tule simmuun heti lentopallopelin jälkeen, joka loppui vasta klo 22. Hieman taas oikeaa polvea aristeli, lieneekö sökö? Vasen polvi on remontoitu lukuunottamatta takaristisidettä. Taitaa tuo polvikipukin olla vanhentumista.

Päässäni on soinut jo useamman päivän "Sexy Thing" -kappale. I believe in miracles, where you from, you sexy thing...


Lavatansseissa ensimmäistä kertaa...  3

Olin eilen elämäni ensimmäistä kertaa lavatansseissa! Pitkään olen halunnut mennä lavatansseihin, mutta kun kukaan kavereistani ei osaa tanssia eivätkä he sitä juuri arvosta. Minä tanssin kohtalaisen hyvin valssia ja foxia, jotenkin jenkkaa ja humppaa. Ex-työkaverini, joka harrastaa lavatansseja, tuli viikonloppuvierailulle. Aika luonteva päätös oli lähteä sitten tuonne tansseihin.

Meno tanssilavalla on kuin suoraan villistä lännestä. Nopein voittaa - voittaa ainakin ulkoisesti mieluisimman tanssiparin pariin tanssiin. Toki taitavat tanssijatkin ovat äkkiä varattuja. Vanhemmat miehet olivat aika röyhkeitä tanssiessa eli tönivät paljon. Myös ennen hakuja käytettiin paljon kyynärpäätaktiikkaa.

Yllättävän vähän tuolla näytti olevan nuoria naisia. Yritin hakea mahdollisimman paljon nuoria naisia, mutta vähyyden vuoksi hain myös iäkkäämpiä naisia, sillä tarkoitus oli tanssia mahdollisimman paljon. Aika moni oli yllättynyt, että missä olen oppinut tanssimaan kun en ole käynyt lavatansseissa!? Naistenhaussa menimme kaverini kanssa aivan eturiviin ja hetihän siitä tultiin tanssinpyörteisiin hakemaan.

Verrattuna tansseja ravintolakulttuuriin, löydän siitä monia etuja. Tansseissa ihmiset eivät ole niin pöhnässä kuin ravintoloissa. Haettaessa nainen ei voi juuri kieltäytyä ellei se mies ole liian humalassa. Ravintolassa saa panostaa todenteolla avaukseen, jotta saisi vastakkaisen sukupuolen huomion. Tansseissa voi tutustua tanssiessa ja siinä pääsee iholle ikään kuin hitaita tanssiessa. Minulla ei ainakaan ollut krapulaa, sillä en juonut paria kaljaa enempää. Vettä kului sitäkin enemmän illan aikana. Tämä oli erittäin hyvä, sillä viime viikonlopun työreissu oli melko raskas. Hyvä aloittaa uusi viikko!

Haluaisin osata enemmän tanssilajeja. Se harjoitteleminen olisi helpompaa vakiparin kanssa. Vapaaehtoiset ilmoittautukoon!


Seuraava