Suhde exiin

  • Jatuli

Olen seurustellut pari kertaa pidempään. Ensimmäinen pitkä suhteeni kesti kuusi vuotta ja toinen 8 vuotta. Teini-iässä sitä oli muutama lyhyt suhde.

Ex potenssiin kahdesta en ole kuullut n. kuuteen vuoteen mitään. Kun erosimme, erosimme kliseisesti ystävinä hänen ehdottamanaan. Minä soittelin noin vuoden välein kuulumiset, kunnes kerran numeroa ei ole enää olemassa. Se siis siitä ystävyydestä. Tämän jälkeen olen kuullut, että hän on mennyt naimisiin. Onnea vaan hänelle.

Exästä olen sentään kuullut jotain, mutta erosta onkin vajaa vuosi. Ei hän kuitenkaan toivottele takaisin Hyviä pääsiäisiä tai vastaa mitä kuuluu -viesteihin.

Yllättävää, miten toisen suhtautuminen muuttuu lyhyen ajan kuluessa? Ensin sitä palvotaan maata jalkojesi alla ja sitten ollan kuin pahimmat vihamiehet? Helpottaako se eron tekemistä? Minua ärsyttää tuommoinen ylimielinen käytös, enkä voi ymmärtää. Toisaalta miksi olla ystäviä, jos ei ollut ennen suhdettakaan? Nuo on kuitenkin minun elämästä aika suuret prosentit enkä haluaisi kadottaa ihmissuhteita, mutta minkäs sitä sitten tekee? Mitenkäs muilla?

Aamulla lähden Rukalle, kun ei jaksa olla yksin kotona 4 päivää. C U

Kirjoitettaessa soi Idols

2 kommenttia

Julia1978

7.4.2007 07:04

Olen myös usein ihmetellyt tota että jos on seurustellut jonkun ihmisen kanssa monta vuotta ja tämä on ollut sun elämän tärkein ihminen, niin mihin se siitä totaalisesti yhtäkkiä muuttuu? Tietty heti eron jälkeen ei ole helppo jatkaa ystävinä, mutta harvalla pitkän suhteen jälkeen kaikki tunteet kuolee samantien.

Oman viimeisimmän eron jälkeen sain kokea vaiheen jossa toinen "vihasi" ja syytteli ja haukkui kaikesta mahdollisesta, vaikka itse yritti olla mukava toiselle ja pitää välit kunnossa. Musta tuntuu että monilla se "vihaaminen" johtuu siitä että heti eron jälkeen on helpompi purkaa suru raivoon ja vihaan kuin hyväksyä tosiasiat. Eli suremista helpompaa on pitää toista maailman paskimpana ihmisenä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus