2 ja puoli prosenttia

  • licence27

Onko evoluutio kääntymässä väärään suuntaan. Tarkoitan tässä uutista jossa kerrottiin kuinka murrosiän oireita tavataan yhä nuoremmilla tytöillä.

Eli siis kun ensisynnyttäjien keskimääräinen ikä on noussut, ihmiset elävät pidempään niin eikö silloin kasvamisellekin pitäisi olla enemmän aikaa.

Tietysti taas jälleen kerran kerrotaan että kuukautisten alkamista ei ole kattavasti tilastoitu, mutta reilut 200 vuotta sitten alkamisen hetki oli jossain 17 vuoden korvilla ja nyt tarjottiin jotain kymmentä ja puolta vuotta. Näin ollen vuonna 2250 tällä tahdilla lukema menisi kohti neljää.

No tietysti tuo lukema on lähinnä vitsi, mutta jos gorillalla ikä on jossain seitsemän tienoilla niin siihenkö tämä maailma sitten lyhyellä matematiikalla menee? Samoin paino aikuisella lisääntyisi jonnekin 250 kilogramman tienoille, naisilla noin 140 kilogrammaan. Synnytysten väli 6-8 vuotta ja siitä yli puolet imetystä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus