Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2019.

Remontti vai kannabisfarmi  1

Jos ulkona työmies palelee perjantain tuulessa ja pienessä pakkasessa niin millainen kerrostaloasukki pitää ovea auki olleessaan itse sisällä ja laittaa oven kiinni tullessaan ulos tupakalle? Mietin tuota asiaa tänään. Toki voihan olla että sisällä oli juuri lakattu parketti, otsonaattori päällä tai vauva nukkumassa, mut ainakaan kukaan tuntemani selväjärkinen omakotitaloasukki tai itse sähkö/lämpölaskunsa maksava ei toimi noin.

No mutta kyllä niitä idiootteja asuu omakotitaloissakin. Ei riitä 10 neliömetriä kura/terassimattoa ja 100 neliömetriä betonilaattaa että voisi kenkänsä laskea kuraisina jonnekin muualle kuin suojaamattomalle lattialle. WC raikastimen sisään/istuinrenkaan päälle paskantaminen ja vessan lattiakaivottoman lattian kasteleminen puhumattakaan kuivauskaapin kusenkeltaisesta alkujaan valkoisesta lattiasta. Voi olla että jossain naparetkellä vaatetta joutuu pitämään yhteen menoon niin kauan että pesuaineettoman kylmällä vedellä suoritetun käsipesun jälkeen vaattesta valuu kusenkeltainen vesijuova, mutta jos sänky on viiden metrin päässä pesukoneesta niin moiden ilmiö kertoo erittäin huonosta hygieniasta. Niin tosin kertoo lavuaarin ja pöntön kuoruttaminen partakoneen puhdistusjätteilläkin.

Keittiön kovakuoriaisongelman syynä olivat ilmeisesti ulkomailta kannetut jauhot. Se olivatko ne saksalaisen kauppaketjun jauhoja suomesta vai kanarian turisitin nuukuuksissaan suomeen kantamia on mahdotonta sanoa tässä vaiheessa ja varmaan puhtaitakin jauhoeriä tulee muualtakin kuin Suomesta.

Saunan puukiuas on uutistietojen mukaan syy ennenaikaisiin kuolemiin ja keuhosairauksiin. Eroja kuitenkin on ja jopa niin että huonoin tuottaa pienhiukkaspäästöjä satakertaisesti parhaaseen verrattuna.

Omakotitaloa terrorisoiva idiootti ilmeisesti yritti vähentää hormista ulos puskevia päästöjä ja tunki hormiin tyhjän säilyketökin kansineen ja syytti vielä nuohoojaa. No sillä lämmityskerralla savua toki meni vähemmän ulos, mutta sisään taas hengelle ja terveydelle vaaralliseen malliin. Se on sitä SDP:tä. Samainen hormintukkija väitti joululomaillessaan lämmittäneensä ahkerasti. Uskoo ken haluaa, mutta jos näkemys kiukaan sytyttämisestä on että laitetaan käytetty pizzalaatikko arinan päälle silleen että kaikki ilmareijät ovat tukossa ja polttopuut pesään sille kohtaan missä ei ole arinaa alla ja vetopelti kiinni niin montakohan häkämyrkytystä oli joululomailukohteessa?

Jos saunassa on puuilla lämpiävä kiuas, matala irtojakkara ja kaksi kerrosta lauteita niin mitä saunassa on tehty ja miksi että ylimmästä lauteesta puolet on purujen peitossa. Toki roskiksessa oli myös metukkaa mis oli päiväyksiä vielä pari kuukautta jäljellä ja pari päivää sitten ovet auki kerrostalomalliin varmaan koko päivän.

Viikon kruununa avaimien piilottaminen hanskan sisälle.

Muutama viikko sitten minulta kysyttiin yhden omakotitaloasukin tekemisiä ja kuulumisia. Siihen en osannut sillä hetkellä mainita kuin sen että lienee kirkossa. Olisi kaiketi pitänyt lisätä siihen että narsistin lapsi ei ole kasvanut aikuiseksi ja syytäkin käydä kirkossa katumassa pahoja tekojaan lähimmäisiään kohtaan.

On todella kamalaa kun ei pysty kuukausien ajalta muistamaan mitään hyviä tekoja.

Mikä siinä mahtaa olla että ihmisen pitää olla missä vaan muualla niin olevinaan mukava ja ihana, mutta kotona sit täytyy käyttäytyä kuin idiootti? Onko lapsena opittu omaksi edukseen valehtelemisen malli sellainen että valehtelee myös itselleen tekevänsä oikein kun naapurin 5- vuotiaskin ymmärtää että teot ovat väärin. No en tiedä polttotekniikan osalta, mut noin muuten.

Sit palataan vielä kerrostaloon. Kerrostalon pihalla sulamisvedet olivat jo menneet väärään paikkaan. Sen korjaamiseksi oli käyty edellisenä päivänä asettamassa pukit/lippusiimat että mahdollista kaivon esiin ottamista varten saataisiin edes esteettömästi tutkata kaapelit ja mahdollisesti tehdä tarvittavat korjaukset.

Vaan eikä mitä- yön aikana pukit oli käyty heittelemässä pois paikoiltaan, parkkeerattu autoja tielle ja kaiken kukkuraksi vielä sellaisia ajoneuvoja joiden omistajan/käyttäjän puhelinnumeroa ei saa numerotiedustelusta.

Idioottiparkkeeraus oli onneksi purkautunut yön aikana, mutta pistää miettimään mitä ihminen hakee sillä toiminnallaan. Tai sillä että tuhannen neliömetrin lähes tyhjällä hiekkakentällä parkkeeraa niin että jotain autoa ei saa pois parkkipaikaltaan.