Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2016.

Nainen ja tuhkaämpäri  1

Kiireisen kauppareissun toiseksi parasta silmänruokaa tänään oli nainen joka kantoi ensin tummaa muoviämpäriä, mutta hetkeä myöhemmin kantamus oli vaihtunut metalliseen mallin.

Syy tuohon kauppareissuun oli kuitenkin kaukaa haettu. Olin näet pari päivää sitten pessyt ja puhdistanut vanhan maasturin vanteet ja meinasin että ne on nyt hyvä maalata etteivät ruostu enempää. Maalit kun ei ikuisesti säily niin käytin ensin vanhat pohjamaalin jämät ja sen päälle CRC:n 2in1 maalia.

Kun tiesin että se loppuu ja että vanteiden omistaja on autoineen kaupungissa pistin hänelle tekstiviestillä sen maalin merkin ja sävyn jota hän oli siis vahingossa tuonut edelliseen remonttiin.

Hämmästykseni ja nauruni sit siinä vaiheessa kun mustan pohjavärin ohella kassissa olikin pinkkiä fuolrimerkkausväriä kaksi purkkia. Ihan hyvää maalia jos on tarkoitus tehdä raitoja maahan, lautaan tai lumeen.

Siinä ei sit muu auttanut kuin hypätä taas seuraavaan autoon ja lähteä hakemaan oikeaa maalia. Kysyi sit ostaessani paikallisesta Puuilosta että saako maalit vaihdettua.

No tänään sit kuitin saatuani ajelin kapoille. Kaupassa havaitsin saman myyjän jolta eilen asiakaspalvelupisteen nurkilla tiedustelin vaihtoa ja sainkin varsin kivuttomasti hyvityslapun.

Sitten pääsin maalihyllylle ja toden totta- kyllä se väärät maalit ostanut kaiketi oli ottanut purkit ihan oikeasta kohtaa, muttei vaan ollut lukenut purkin kyljestä mitä siinä oikeasti on. Merkkausmaalissa sitäpaitsi korkki on ihan erilainen.

Meinasin vielä kenties myyjän kauneudesta sokaistuneena ottaa kaksi purkkia ihan väärän väristä maalia itsekin, mutta sit rupesin tutkimaan hyllyä tarkemmin. Kahdesta hyllystä puuttui hinta/koodilappu ja sen tiimoilta niistä toisen täytyi olla merkkausmaaleille.

Taas sitten niistä harmaakorkkisista toiset oli oikeita hopeanharmaata ja toisissa olisi ollut jotain lilaa/violettia ja tietysti ainoa mistä sen saattoi päätellä oli pieni numero maalipurkin alaosassa.

Koska tarvitisin tiettyä sävyä niin rullasin kaikki purkit läpi pistin oikeille paikoilleen. Se taisi hieman herättää hilpeyttä myyjässä.


Veteraaanikortti  1

Tänään se sitten tulla putkahti postin mukana. En olekaan ennen saanut postia keneltäkään ministeriltä, eikä sitä varmaan ole luvassa jatkossakaan.

Mutta siis kriisinhallintaveteraani kolmella kielellä ja kortti oikeuttaa veteraanialennuksiin. No muutamaa vuotta myöhemmin palvelleet hyötyvät vielä eläkettä nostavasta vaikutuksestakin.

Jos nyt sit joku ihmettelee miten ihmessä minulle moinen kortti postissa putkahtaa- olen ansainnut sen kuten arviolta 45000 muutakin suomalaista jotka ovat enemmän tai vähemmän henkeänsä vaarantaneet rauhaturva- ja kriisinhallintaoperaatioissa.

Ei tullut siis ylennystä tänäkään vuonna.

H-M Seppälä on ilmoittanut lopettavansa huippu-urheilu uransa. Johan se oli outoa lukea päivystyksessä jostain naistenlehdestä kuinka joustava reilut 20 vuotta vanhempi avomies on hänen kilpailemiselleen ja harjoittelemiselleen ollut.

No realiteetit nyt vaan on sellaiset että aika suuri osa tämän maapallon sinkkumiehistä ja varmaan suuri osa varatuistakin varmaan tinkisi omista vapaa-ajan menoistaan saadakseen viettää edes yhden illan kahden kesken H-M:n kanssa ja moni on ihmetellyt sitä mitä maailmanluokan kaunotar suhteesta saanut.

Siitäkin tosin on arvioita. Oma kärkiarvaus menee suunnilleen niin että kun nainen on ollut uransa huipulla, treenannut, kilpaillut ja matkustanut ties kuinka monta päivää vuodessa- ei siinä kukaan tavallinen duunari mukana vauhdissa pysy- ei vaikka pitäisi Hanna-Maria Seppälää maailman kauneinpana naisena.

Harvemmin moiseen kauneuteen yhdistyy ujoutta, nöyryyttä ja ylipäätään sellaista viehätysvoimaa että suorastaan pelottaa.

Jos nyt sitten syystä tai toisesta tuo suhde kariutuu niin en usko että tämän sivuston deittiosastolle ilmaantuu Exuimari32 seuraa hakemaan vaan jonossa on ottajia kaikissa ilmansuunnissa.

Harmi että Kimi Räikkönen ehti Minttunsa löytää- Kimi + H-M olisi ollut aivan unelmapari- jopa siinä mielessä että jos mies tai lapsi sattuisi Monacossa putoamaan veneestä niin nopeampaa pelastajaa ei hevillä löytäisi. Isovanhemmissa olis valmennusvoimaa ja nopeus geeneissä.

Viime viikolla luin kauhukseni että yksi naisen joka itse asiassa viime visiitillä taisi olla aataminasussa oli saanut ikäviä uutisia. Syöpäkasvain ei ole leikin asia kilpirauhasessa, eikä toki missään muuallakaan. Mietityttää vaan vähän että mahtaako olla osasyy urheiluharrastuksessa vai kenties vaan sitä ydinlaskeumaa, sattumaa ja huonoa tuuria.


Nico Rosberg lopettaa F1-uransa - pommi vai ankka  1

Hieman hämmentyneenä luin formulauutisia. En nyt ihan itkemään ruvennut, mutta ensimmäisenä mietin kuka ja miksi on hakkeroinut kyseisen kuskin tietokoneen ja levittää perättömiä uutisia.

Sitten taas toisaalta mietin että varmaan itse tekisin samoin. Elämä hymyilee ja sillä saralla ei ole enää mitään saavutettavaa.

Lisäksi kun on ajanut saman tallikaverin kanssa tarpeeksi kauan ja tietää mitä paskaa on taas siltä suunnalta odotettavissa on parempi etsiä uusia haasteita.

Mutta mitä sitten tapahtuu kuskimarkkinoilla jos tämä Hamiltonin fanien kirjoittamalta huijaukselta kuulostava uutinen onkin totta. Mistä löytyy Heikki Kovalainen tai Felipe Massa joka suostuu ajamaan sen 0,05 sekuntia kierrokselta hitaammin ja päästämään perässään radioon avautuvan tallikaverinsa edelleeen?

Nopein vapaa mies voisi olla Mark Webber, Gutieres, Petrov tai Jenson Button, Kamui Kobayashi, Paul di Resta, Pastor Maldonado.

Sopimuksellisista kuljettajista Räikkönen, Vettel, Bottas, Verstappen, Alonso ja itse asiassa kaikki muutkin kympin kärjestä varmaan haluaisivat istahtaa sarjan nopeimpaan autoon. Tosin kukaan ei tiedä mikä auto on nopein ensi kaudella. Vahva veikkaus menee Red Bullin suuntaan, Ferrarrin olisi aika herätä. Todellisuudessa korttipakka on levällään

Pidempään lajia seuraneet voivat mielessään laskea montako mestaruutta Mika Häkkisellä ja Kimi Räikköselle jo voisi olla jos muina kuin mestaruuskausina tallin toisessa autossa olisi istunut Felipe Massa, tai Rubens Gonçalves Barrichello.

Joista kumpaakin itse asiassa arvostan kuljettajana enemmän kuin muuatta lasketteluonnettomuudessa loukkaantunutta saksalaista.