Contour

Vähän harrastuksia, paljon töitä ja nukkumisesta on turha runoilla. Blogi on alkanut sinkkuuntumisen jälkeen ja varmaan loppuu kunnollisen naisen iskiessä.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2017.

Kalaravintola vs thai vs kiinalainen  1

Takana on taas niin ihmeellinen viikonloppu että siitä ei kannata kertoa kenellekään. Kukaan ei kuitenkaan uskoisi.

Se on helppo uskoa että viikonlopulle osui makuelämyksiä.

Varmaan toisen kerran Suomessa kokki tuli keittiöstä asti kysymään että oliko pihvi hyvin paistettu ja olihan se kehuttavaa kaikin puolin.

Toki tarjolla olisi ollut kalaa vaikka kuinka ja paljon lounasbuffetin muodossa, mutta kun en satu kalasta kauheasti tykkäämään niin täytyi sitten ottaa listalta jotain muuta hyvää.

Seuraavalle päivälle ruokapaikaksi valikoitunut etninen ravintola tosin vakuutti minut monipuolisuudellaan. Ravintolan nimeä en osaa lausua ääneen, mutta kai se selviää aikanaan tiliotteelta.

Paluumatkalla piti poiketa Fun Duckissa ottamassa noutoruokaa, mutta Porilaisen ravintolan monipuolinen tarjonta piti kylläisenä ja matkalla tuli selväksi myös se että peruna itää hyvin. Sipulikin näköjään on puskenut jo vihreää ulos.

Parasta matkassa kuitenkin oli seura.


Kukaan ei ole kuningas omalla maallaan  1

Paristakin syystä kävin eilen maakuntamatkalla satakunnan puolella. Puhelimeen saapuneen viestin opastuksella löysin itseni ruokapaikan pihasta ja piti ruveta suunnittelemaan paluumatkaa.

Menin sitten kyltin houkuttelemana käymään avoimella infopisteellä kysymään sellaista karttaa jonka avulla voisi ajaa jonkun mielenkiintoisen maisemareitin kotiin.

Astuin ovesta sisään kelohirsiseen pieneen rakennukseen ja hetken aikaa heikkoon valoon tottumisen jälkeen totesin ääneen sen minkä näin eli kaunis nuori nainen oli maassa polvillaan odottamassa. Siinä jo hieman sattuneesta syystä mielikuvitus laukkasi, eikä siis sen naisen ja kartta/esitepinon vuoksi.

Reissusta kuitenkin selvisin kotiin rikkomatta lasia ja ilman että tiedän vielä tarpeeksi Huittisista tai seudusta siitä ylöspäin.


Minkä taakseen jättää  1

Tulin siihen tulokseen että on tullut aika poistaa omat kuvat näkyvistä. Ei sillä että sillä tällä hetkellä olisi mitään merkitystä, mutta vuoden päästä noista kuvista voi olla minulle harmia.

"Jos elämässäsi ei ole tarpeeksi harmia, ota harjuri". Näin oli kirjoitettu suomen suurimman kuttulan isännän toimesta muistaakseni jonnekin harjoitteluraportin tai päättötyön kommenttilehdille.

En ole kuitenkaan huomenna menossa maatilalle harjoittelemaan, mutta tänään oli ohjelmassa vähän sitäkin ja yhdet juhlat.