5D ja maajussittaret

  • licence27

Kun ei oikein jaksa telkkaria päivystää niin olin näköjään tallentanut esittelyjakson ja sitä samaa puski tallentamattakin ruudulle siinä vaiheessa kun viimein pääsi kotiin tekemään ruokaa.

Jokunen vuosi takaperin katselin yhden maajussittaren kanssa esittelyjaksoa varmaan kesken tai jälkeen hevostarhan kasauksen. Varmaan jos hän olisi ohjelmassa mukana niin tarttuisin puhelimeen.

Löysin kyllä noinkin pienestä naisotannasta oman suosikkini ja on varmaan se joka kahmii ison pinon kirjeitä ennen kuin viimeinen puimuri on pellolla pyörähtänyt.

Mutta se toinen tallennus... Onko tosiaan niin että samantyylinen operaatio jota kutsutaan sukupuolielinten silpomiseksi on nykyään jopa muotia. Joiltain osin sen ymmärtää, mutta en välttämättä sitä miksi tervettä ja toimivaa elintä aletaan leikkelemään jos ei ole tarkoitus esiintyä pornofilmissä.

Ei ihminen voi olla 18 tai 16 ikuisesti. Mielenkiintoinen neuvo isoluolaisille oli isomman peniksen hankkiminen. Onhan se tietysti ihan eri asia normaaliaseiselle miehelle kohdata vastus jonka tuntee pikkusormella verrattuna sellaiseen jolle voi antaa koko käden.

Sitten tämä amerikkailaisten suosikkikakkonen. Eikö muka mies tai nainen halua vaihtelua sänkypuuhissa jossain vaiheessa myös silloin kun vielä on lapset tekemättä- tarviiko sen haluamiseen olla naisessa jotain vikaa? Kuka saa ja kenelle annetaan ja mitä.

Muistakaa silti hyvät ihmiset niin miehet kuin naisetkin: Mitä tahdotte ihmisten tekevän teille tehkää tekin heille. Se on lainaus jonka varmaan suuri osa väestöstä on kuullut, mutte teologian tohtorikaan sitä osannut oikeaan kohtaan isoa kirjaa suorilta sijoittaa.

3 kommenttia

Franny_Berry

16.8.2013 17:08

"Onhan se tietysti ihan eri asia normaaliaseiselle miehelle kohdata vastus jonka tuntee pikkusormella verrattuna sellaiseen jolle voi antaa koko käden." Repesin, täysin xD Hienosti laitettu! Ja olipa hyvä neuvo lopussa, hirveen vaikea vaan ihmisten noudattaa, koska minä,minä,minä,minä....

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

16.8.2013 23:57

Sijoita neuvo kappale tai kaksi ylemmäs;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus