Aamuihmisiä

  • licence27

Käsissä tuntuu taas, jaloissakin jonkin verran, mutta käsiin tuli sekä mailaa että palloa sen verran lujaa että varmaan tulee mustelma tai pari. Toisaalta kaksi osumaa maaliin ja vielä peräkkäin.

Joskus voi joutua neuvomaan ihmistä yksinkertaisessakin asiassa. Noin puoli kahdeksan pintaan selvisin kaupan kassajonoon tasan kahden tuotteen kanssa joista toinen oli jäätelö.

Kun vuoroni tuli niin kassahenkilö otti sen toisen tuotteen ja oli menossa punnitsemaan sitä pikaisesti. Minähän sitten kysyin että onko se tarra sitten irronnut siitä pussista kun sen juuri punnitsin? Tarra oli ihan paikallaan, mutta oli varmaankin ensin liukuhihnaa vasten ja sitten kun otti pussista kiinni niin tarra rutistui. Tietysti voi olla että kassaa hoitanut mies halusi käydä vaivihkaa katsomassa ilmeisesti koulutuksessa olevaa nuorta naista siellä kaupan toisessa päässä.

Aikaisesta heräämisestä ei ollut tänään yhtään mitään hyötyä. Työmaalta puuttui osia. Ei kovin montaa osaa, mutta ihmettelen hieman tuota valmistustapaa:

Tietysti korroosio täytyy ottaa huomioon, mutta mutta varmaankin itse suunnittelisin sekä putken että liitososat hieman toisin. En tiedä kestäisikö kierreliitos ja tietysti eristämisessä on oma vaikeutensa, mutta ainakin putkikoon vaihtamiseen,taitteisiin ja haaroittamiseen täytyisi olla valmiita hitsattavia osia. Ehkä jopa sellaisia jotka pystyisi hitsaamaan molemmin puolin. Siitä sitten kierrettävällä liitoskappaleella sen verran eteenpäin että poraventtiilit saisi taistelematta paikoilleen ja sen putkikoon vaihdettua. Ei noissa nykymallisissakaan mitään vikaa ole silloin kun on katko ja putket tyhjinä / linjan alle ja ympärille saa tilaa tai on tilaa.

Huomenna aamulla kannattaa nukkua pitkään, Se kannattaa nyt, koska jos ennuste osuu niin loppuviikolla kello saattaa soida taas jälleen neljältä. Se kannattaa myös siksi kun kaikki mitä voin tehdä ennen kuin linja on koeponnistettu on tehty. Töihin voi tietysti mennä kuudelta aamulla peukaloita ja tuntimittaria pyörittämään, mutta mieluummin teen jotain hyödyllistä sen aikaa mitä olen työmaalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus