Aaton lautapeli

  • licence27

Nyt on sit pahimmat kiireet takana ja ilmeisesti pyhitettävä lepopäivä.

Päivän päätteeksi oli edessä uuden lautapelin pelaamista ruuan ja kahvin välissä. Vastassa 3 jo samaista peliä pelannutta ja kaksi itseni lailla ensi kertaa sen kanssa tekemisissä olevaa.

En pannut merkille mikä peli oli nimeltään, enkä ihan likikään ymmärtänyt kaikkia sääntöjä. Jotenkin siinä kortteja kierrätettiin ja periaatteessa aina korteista piti valkata joko itselle paras tai sellainen minkä halusi naapurilta pois.

Minä en kiinnittänyt huomiota mitä hienouksia muilla oli vaan katsoin mitä resursseja tarvitaan 20 varman pisteen saavuttamiseksi. Reilun tunnin jälkeen oli kortteja pöydässä tarpeellinen määrä ja alettiin laskemaan pisteitä. 43, 44, 43, 46, 50 ja 43 jos oikein muistan. Voitin siis, mutta tällä kertaa täysin tuurin ja tuomarityöskentelyn ansiosta. Säännöissä kun oli jokin rajoitus ettei saisi olla jotain kahta samaa, mutta nyt sitä ei noudatettu. Näin ollen neljällä rakennusvaiheella ja kahdella rak. vaiheista palkitsevalla kortilla saaduista pisteistä olisi jäänyt tulematta osa tai tai kaikki. Se olisi tarkoittanut tasapeliä tai tappiota riippuen siitä kenelle väärin perustein saamani korti olisi uusinnassa päättynyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus