Aika lopettaa ja aloittaa

  • licence27

Sunnuntain puolella niukasti ehdin kotiin. Maastossa alkaa taas olla vähän liikaa vettä ja kaikki 0-32 mursketta hienompi aines tuntuu vaan menevän telan, pyörän ja täryn alla velliksi. Nyt saa mennäkin kun linja on ummessa kaapelointisyvyyteen asti.

Kun jotain rupeaa tekemään niin aina löytyy neuvojia ja niitä jotka mukamas tekevät koko päivän työn parissa tunnissa. Saattaahan se toki onnistuakin, mutta millaista on jälki ja selviääkö tekijä hengissä.

Niinkin pieni työ kuin aluskatteen laittaminen- no nopeastihan sen itse tuotteen levittää ja melkein nopeammin kuin ehtii ajatella sen saa nidottua kiinni. Aikaa menee rimoja asetellessa, pätkiessä ja ruuvatessa + sitten tietysti sen vanhan katemateriaalin purkamisessa... Pakko mikä pakko kun katossa oli neljä reikää ja ehjän aluskatteen päällä menettelee huonompikin pelti.

Vielä tuohon säähän ja vesimäärään sen verran että en muista 7 asteen lämpötilaa tässä maassa tähän aikaan vuodesta mittarissa nähneeni, mutta tänään sen verran oli sekä elohopeaisessa että ajotietokoneen näytössä. En lunta kaipaa, mutta muutama aste pakkasta parantaisi kantavuutta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus