Aivan sama

  • licence27

Tein tänään tienvarsilöydön. Iso sidontaliina ja päässä vieläpä ehjä koukku. Tuli ihan tarpeeseenkin kun oli paluukuormassa rulla suodatinkangasta.

Joskus ei riitä vaikka parhaansa tekee. Tänään olisi ehkä voinut tehdä enenmmänkin, mutta asiakkaan osaksi osuivat omat häät. Oli kuulemma jo muutamat harjoiteltu ennen tätä nykyistä emäntää, joten ihan vaan kävivät maistraatissa. Onnea siis heille. Toivottavasti heillä on huomenna aamulla vettä ja sähköä. Sitä jälkimmäistä kun ei aamulla itsellä ollut käytettävissä kiitos vaan Seija.

Onneksi sentään ABC oli auki. Ennen aamupalaa ehdin tosin jo yhden ylijäämämaakuorman viedä. Silloin olisi ollut moni muukin paikka jo auki.

Korvissa soi, liekö sit tuuli päässyt tuivertamaan korvasta korvaan vai tuleeko koneesta joku kova ääni kuuloalueen ulkopuolelta.

Putkimiestä ei saatu paikalle, joten mielestäni vähän liikaa vesijohtoa on kaivettuna maasta esiin. Toki ne paikat missä on vettä putken sisällä on peitetty eristeillä, mutta kuitenkin harmittaa kun ei pääse vieläkään peittämään sitä kohta mikä on ensimmäisenä kaivettu esiin.

Olen viime päivinä miettinyt olisiko aika pistää blogi tauolle ja antaa muiden kirjoittaa välillä. Tähän menee aikaa, lukijoita on vähän- siis ainakin kirjautuneita ja kommentteja vielä vähemmän. Silloin kun vielä oli tyttöystävä niin tuli nukuttua vähemmän kuin nyt ja varmasti tietokonekin oli vähemmällä käytöllä.

Saippuaa, soppaa ja sielunhoitoa- tai ssss eli shit, shave, sex ja shower. Saippuaa on, sopan saan tehtyä, mutta en tiedä hoitaako tämä näpytteleminen kenenkään sielua.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus