Ajokauden avaus

  • licence27

Ei dramatiikkaa. Akku kiinni, ryyppy päälle, bensahana auki, virta päälle ja 2 polkaisua. Sit pääsikin ajamaan pihalle auringonpaisteeseen.

Toki tähän aikaan vuodesta vaikka on +13 niin täytyy vähän varustautua ennen kuin lähtee edes lähimmälle huoltoasemalle ja kauppaan, mutta hittoako sen väliä kun vakuutus on voimassa ja maksettu niin melkein voisi auton laittaa kesäksi seisontaan.

Toki tuossa vanhuksessa on 70- luvun valot ja kaikki muukin tekniikka, joskin uusilla polttimoilla joten se aiheuttaa pieniä rajoituksia varsinkin pimeässä ja sateella liikkumiseen. Varakone seitäpaitsi vetää paremmin kuin nyt kiinni oleva- syytä en sit tiedä.

Kobelcon pelti sai tuta peltisepän vasaraa ennen ajokauden avausta. Kyl se työtä teettä useamman tunnin saada korjattua vaurio joka syntyy yhdellä ylävaunun pyöräytyksellä. Voi toki olla että oli monenkin osuman summa, mutta entinen omistaja väitti että oli kolhuton siihen saakka kun oli 2 viikkoa jollain tutulla lainassa. Kaikkia kolhuja ei kannata edes yrittää oikoa, mut puhdistaa tarvis ja maalata niin ei kovasti ruostu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus