Älä Hätäile

  • licence27

Vaikuttaa uhkaavasti että boikottissa joutuu joustamaan. Voittihan Suomi sentään Venäjän kymmenen kunnialaukausta myös mieshiihdolle.

Minä en varasta kirjoja ja olen 100% palauttanut kirjastoon kaikki lainaamani opukset. Mutta autokoulun oppikirjalle olisi tänään ollut käyttöä. Olisin antanut sen miehelle joka epätoivoisesti yritti peruuttaa lyhyttä ja kapeaa kompressorivaunua autollaan. Oli se sellaista tumpulointia että ei tiennyt pitäisikö itkeä, nauraa vai pyytää poistumaan ohjaamosta. Muistutti itse asiassa entisen tyttöystäväni isäpuolen ajamista perävaunun kanssa.

Mielestäni sanoin että ota sieltä joku ketju tai liina niin pyöräytetään yksi pihakivi ympäri. Ilmeisesti oletti että siihen pyöräytykseen tarvitaan myös moottoriajoneuvo. Ei tarvittu vaan toinen pihakivi toimi ankkuripisteenä ja ihan tavallisella isolla sidontaliinalla pyöräytys onnistui nopeasti ja kivuttomasti.

Asiakas myös halkaisi kaksi kiveä ihan vaan kiilalla ja lealla.

Auringon laskettua oli vielä kolme kohdetta käytävänä. Ensimmäisessä osoitteessa lapsista vanhin tai ainakin pisin säikytti oikein huolelle. Ilmeisesti pudotti jonkun rasvapurkin ja siitähän ei mitään kaunista jälkeä synny.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus