Aliarvostettu hevonen

  • licence27

Kuka vielä muistaa urhean pienen possun nimeltä Babe- sen nähtyään lapsetkin ymmärsivät että possuja syödään. Jossain syödään kissoja ja koiria, käärmeitä, lintuja, matoja ja lehmiä- jossain taas ei.

Miksi sitten hevonen, jonka lihaa mainostetaan terveelliseksi muuttuu kuoleman hetkellä jätteeksi tai melkein ongelmajätteeksi...

Ehkä tätä asiaa olisi pystynyt valaisemaan ehkäpä kaikkein kaunein asiakkaani muutaman vuoden takaa, mutta esitän oman näkemyseni vaikkei se ketään kiinnostakaan.

1. Suomessa ei kasvateta hevosia lihaksi vaan ratsuiksi ja ravureiksi + pieni määrä työhevosia.

2. Hevoset ovat pitkäikäisiä ja näin ollen niitä ehditään lääkitä moneen kertaan

3. Hevosiin kiinnytään ja niitä ei laiteta teuraaksi silloinkaan kun olisi syytä.

4. Tuottajalle eli hevosen omistajalle ei makseta

5. Hevosenlihaa tuodaan ulkomailta ja näköjään sotketaan sellaisiinkin tuotteisiin joissa pitäisi olla jonkun muun eläimen lihaa ja juuri tänäänn kerrottiin kuinka rapakon takaa tullutta hevosenlihaa on myyty kotimaisena.

Miten tämä asia sit pitäisi hoitaa- no ensinnäkin helpoin eli lopettaa se lihan tuottaminen ulkomailta ja teuraskelpoisten hevosten hävittäminen hautaamalla. Tai sitten aloittaa teurashevosten kasvatus- se on järjetöntä hommaa.

2. Kontrolloidaan lääkityskerrat sekä määrällisesti että laadullisesti sellaisiksi että lihasta ei tule ongelmajätettä. Ymmärretään hevosta ostaessa että siitä tulee lopulta onnellisen hevosen laatulihaa.

3 ja 4 Jos eläimeen on kiintynyt sitä tuskin tahtoo itse syödä. Joku muu sen saattaa haluta lautaselleen ja on siitä valmis myös maksamaan

5. Jos kerran tarjontaa on kotimaassa niin käytetään se kotimaiseen kulutukseen eikä heitetä hukkaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus