Ålö-laa-tu-a

  • licence27

Menin eilen moittimaan ruotsalaista valmistustapaa- no edelleenkin olen sitä mieltä ettei 3600 helpon ja maantiepainotteisen käyttötunnin pitäisi viela aiheuttaa tuollaista määrää letkurikkoja.

Muistin kuitenkin kuinka ne rikkoutuneet saa siitä ihmeliittimestä irti ja sehän olikin nopea purkaa. Enemmän meni aikaa kun piti purkaa lisävarustelinjat, vapaa paluu, suojamuovi ja metsästää siihen oikeat osat.

Kauppa 1 -sieltä löytyi sopivaa letkua ja pienempään letkuun oikeat päät. Kauppa 2- sieltä olisi löytynyt varaosaletku pienillä päillä- ei apua kun se räjähtänyt oli isolla päällä pienelle letkulle. Kauppa 3 yllätti ja siellä oli tasan kaksi letkukaraa sitä mallia hyllyssä ja ihan oikeaa kokoa ja niin sitten puolen päivää hukattuani pääsin kasaamaan, koeajolle, rasvaamaan sen kuormaimen ja sen perään käymään jälleen kaupungissa.

M-L.K ei tällä kertaa punastunut kahta kertaa, mutta sen verran tuli katsottu liian pitkään/tarkkaan että pistin sitten allekirjoitukseni oikeaan paperiin, mutta väärälle riville.

Eilen ruokakaupassa kaatui korttipääte, mutta se saatiin pian kuntoon.

Samaa ei voi sanoa tulisijan luukun lukkomekanismista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus