Alzhaimerkodista

  • licence27

Jouluja voi toivottaa monin tavoin. Tänään tuli terveisiä Alzhaimrkodista jollekin Siirille ja hyvää tulevaa vuotta 1987 tervesin Heikki täti. Nokkelasti kuitenkin noin kolmea minuuttia myöhemmin pongasin viestin lähettäjän auto rautakaupan pihasta ja tulin siihen tulokseen ettei tarvitse vielä lähteä kyseistä henkilöä kuskaamaan lähimpään sairaalaan. Ehkä hevoshulluuteen auttaisi parhaiten joku satakunta hehtaaria hyvää laidunta ja kymmenen tallipaikkaa.

Jouluruoka ei sovi mun ruuansulatukselleni. Ilmeisesti lisäaineeton ja terveellisillä resepteillä tehty kattaus laatikoita oli liikaa kun en oikein jaksa uskoa minkään olleen edes alkanut pilaantua. Terveysruokashokki.

Eilen kuulin ilouutisen. Kaveri oli saanut töitä ja vieläpä kotikonnuiltaan. Ihan hyvä juttu muuten, mutta ei taida tulla lähdettyä sinne syömään tai ainakaan hiihtämään vaikka hiihtokausi olisikin pidempi kuin täällä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus