Autottomaksi

  • licence27

Harvoin on odotettu puhelu tullut noin odottamatta. Sain siis toisen alustavan ostotarjouksen autostani. Hintanäkemyksissä oli hurjasti eroa, mutta ei tässä sikäli hätää kun ei ole pakottavaa tarvetta myydä autoa kun se on ollut vasta 12 vuotta ajaossa ja valmistettu varmaan 14 vuotta sitten.

Rempattu takaiskareiden suojakumit, jarrupaloja, lambda vaihdettiin kaiketi turhaan kun valtava ahtopaine oli murtanut välijäähdyttimen putkesta toisen korvan. Pakarin laipat hitsattu uudelleen.

Niitä ennen vaihdettu muovipuskuri kun ei kestänyt jänistä murtumatta.

Mistä sitten muodostaa hinta käytetylle autolle. Kävin joku vuosi sitten jossain autoliikkeessä pääkaupukiseudulta tullessani. Ekassa paikassa sanottiin suoraan etteivät ota autoa vaihdossa millään järkevällä hinnalla, eivätkä osta sitä vaikka kyltissä niin lukee, koska kukaan ei osaa sitä tulla heidän pihastaan etsimään- siirtymä 300 metriä seuraavaan liikkeeseen.

"Mikä toi on? Onko kuutonen vai kasi? Ei oteta, mutta käy tuolla erikoisempien autojen liikkeessä- ne osaa sen hinnoitella.

3.liike, jossa oli hienoja autoja kuten Mustang, Charger ja Audi A8. No nyt myyjä kysyi "Onko tuo uusi?" Pitääkö kilometrit paikkansa?

Kauppoja ei tullut silloinkaan kun bensa oli kalliin puoleista, mutta huvittavasti myyjä kilautti vielä koeajon jälkeen firman pomolle ja kysyi paljonko saa tehdä ostotarjousta. Myyjä hieman kiemurteli, mutta pointsit hänelle rehellisyydestä- Johtaja oli antanut luvan tarjota lähes 3000 € enemmän suoralla ostolla liikkeesseen kuin myyjä oli hetkeä aikaisemmin uskaltanut luvata vaihdossa.

Tänään sit tutkin tilannetta ja totesin että nyt pyynnit on vieläkin silloisissa lukemissa. Jos liikkeen kautta tuottaa Saksasta, maksaa verot ja rekisteröinnin tulee hintaa lähes kahden uuden perus Dacian verran.

Käytetyn auton hinta on sattuman kauppaa ja suurin virhe on väärä hinnoittelu. Mun näkemykseni on että se hinta minkä kerron vaikka suullisesti on se millä auton varmasti saa. Ostaja voi tarjota saman tai minun puolestani vaikka saavillisen enemmän. Jos tarjoaa vähemmän niin mun myyntivelvollisuuteni loppuu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus