Cruising risteys 57

  • licence27

Pölystä päätellen töissä on oltu ja polttoainetilanteesta päätellen myös ajamassa.

Töistä tullessa jo jonkin verran hitsausta ja paikkamaalia saaneen auton eteen tuli letkallinen vähän hienompia vanhoja autoja. Oli siellä samaa ikäkauttakin ja nuorempia rakkineita. Arvelin sitten että letka varmaan kohta loppuu kun suoralla tielle ei näkynyt enää yhtään vanhaa jenkkirautaa. No niitä sitten oli edessä ja kohta takanakin ja ajonopeus sellainen että viljavaunun kanssa letkaan liittynyt traktorin ja perävaunun yhdistelmä pysyi hyvin vauhdissa. Itse olin tosin jo siinä vaiheessa päässyt asianmukaisen ikäluokan ajoneuvon kyytiin ja katselemaan Citystä tuttua kasvoa letkan toisella puolella. Ilmeisesti moottoritien sillan alta siirtyminen 57:n varteen oli tapahtunut valkoisella farkkuastralla- terveisiä vaan sinne Janakkalan suuntaan. Ps kuva ei tehnyt oikeutta.

Näköjään SuZuki pitää päivittäisestä ajosta. Eilen yhdellä polkaisulla käyntiin ja tänäänkin kaikilla kerroilla. Toivottavasti palautuu talvella alkavasta päivähoidosta noin 40 tai 50 tuhatta ajettuna ja yhtä hyvässä tai paremmassa kunnossa. 35000 km tuli tänään täyteen eli luonnollinen huoltoväli. Ketjujen rasvaus, takajarruliinojen uusinta, tuorevoitelu täyteen kerran tai kaksi ja sitten saavat seuraavat pitää siitä huolta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus