Ei näin

  • licence27

Kolmas otto kauhan korjauksessa. Tappi oli irti, sorvattu mukamas oikeaan mittaan. Siis mittaan jonka soisi olevan 49,97 +-0,02 mm ei +-0.32 mm. Pahempaa oli kuitenkin luvassa eli täyttö oli täysin epäonnistunut ja siis suorastaan niin paljon että sorvin jäljiltä tappi oli kaikkea muuta kuin pyöreä. Yön pimeinä tunteina sen sitten teräsharjalla puhdistin ja hitsasin kraaterit umpeen. Hitsasin koska rasvan täytyisi kulkea tapin läpi laakeriin. Niin ei tapahdu jos sentin välein on ura laakerin ja tapin välistä ulos. Samoin tuollainen epätasainen pinta muokkaantuu nopeammin ja pahemmin kuin tasainen.

Varsinaisella työmaalla sentään hieman helpotti. Kivimiehen laskuun tulee varmaan 36 porattua reikää ja saa nähdä mitä on edessä kun pääsee pois kääntö/parkkipaikalta.

Matkalla näin naisen jolla oli lepakkomiehen tunnukset niin kassissa kuin vaatteissakin. Tarkoittaako se mieltymystä naamiomiehiin joilla on musta suihkumoottoriauto vai mieltymystä johonkin muuhun kuin heteromiehiin?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus