Ei oikein mitään

  • licence27

Mitä kirjoittaa päivästä milloin ei tapahdu oikeastaan yhtään mitään. Ehkä sen että rautakauppa joutuu tämän päivän jäljiltä tilaamaan rumpuputkia ja en edes muista milloin viimeksi ehdin näyttämään autolle painepesuria.

Lakat kuoriutuvat etupuskurista ja pintaan saattaa silti jäädä vähän pölyä.

Tänään olisi ollut hyvä päivä vedonlyöjille pelata formuloiden aika-ajoja. Pastoria kävi vähän sääliksi kun Bottas kävi listan kärjessä ja pastorin osaksi jäi kai ruutu 18.

Yhtään pistettä ei ole vielä Kovalaiselle jaettu, mutta näköjään ihan mahdollista jättää taakse red Bulleja sekä tallikaveria lukuunottamatta vähintään yksi auto joka väriä. Ilman kolarointeja tai muiden teknisiä ongelmia ei tuolta paikalta nousta kuin korkeintaan sijalle neljä.

7 kommenttia

Franny_Berry

17.11.2013 12:06

Mulla on sellainen dilemma, että en varmaan voisikaan koskaan kirjoittaa mitään, jos sen pitäisi olla yhteydessä päivittäisiin tapahtumiin. Koskaan kun ei oikeastaan tapahdu mitään... Silloin kannattaa lähteä ajatuksesta "Mitä ajattelin tänään" -tyylisesti ja jos silloinkaan ei saa tekstiä aikaiseksi, olisi kai paras olla hiljaa? :)

Mietiskelin eilen myös, mitä järkeä oli ajaa ravilähtö, jonka Express Duo voitti nauraen jo etukäteen tiedettynä. Mun mielestä ne olisivat voineet jättää väliin ja ojentaa palkintorahat ja pokaalit suoraan. Vähän samaan tapaan kuin sillon kun isompi Shumi ajeli vielä formulaa tosissaan. Ei ollu paljoo jännitettävää, kuka voittaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

17.11.2013 21:00

Sen verran minäkin olen raveissa käynyt, että myös se Ranskasta tai Ruotsista lennätetty ennätysnopea ja huippukuntoinen ravuri voi laukata. Se pieni mahdollisuus on se millä vedonlyönnissä isot rahat tehdään. Hevosen omistaja tietysti mielellään ottaisi voittorahat lyhentämättömänä tililleen, mutta kun se vaan taitaa olla vain pieni osa ravibisnestä. Lisäksi voi käydä kuten yhdelle asiakkaalle ravireissullaan eli tulee tuulenpuuska, pyyhkäisee auton ja kopin tieltä tai se peura keulaan kuten näytti olevan kaverin Kian tämänhetkisen korjaamoreissun syy.

Tietysti se on vähän eri juttu olla siellä katsomossa tai siellä kilpailevien ohjastajien, omistajien ja hevosten puolella kärryä vetämässä, vettä kantamassa ja lantaa luomassa. Räikkönenhän on taas esimerkki tuosta oletteaen nauretusta voitosta, eli maksettiin ajamattomuudesta ettei vaan voita Alonsoa. Nyt sitten koko ajan spekuloidaan miten käy kun kummallekin vanhalle mestarille maksetaan ajamisesta ja kumpikin on jo valmiiksi romuna kun saavat saman valmistajan autot alle.

Etukäteenhän oletettiin että Fernando tekee Räikköset eli voittaa mestaruuden tai useampia- kun niin ei sitten käynytkään vaan Räikkönen + Lotus ja tietysti Red Bullit kuljettajineen pistivät pakan sekaisin.

Mun taas täytyy säilyttää yhteys päivittäisiin tapahtumiin silloin kun tapahtuu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

17.11.2013 21:20

Niin. Saattoi olla sarkastinen heitto minulta tuo kylläkin ;) Minähän olen oikeasti sitä mieltä, ettei mikään asia kuolemaa lukuunottamatta ole varmaa.

licence27

18.11.2013 00:13

Hyvää sarkasmia, kiitos siitä. Kuolemastakaan ei viitsi paljon vitsailla kun on edellisestä tuhkauurnan maahan laittamisesta sen verran vähän aikaa. Valitettavasti sen ennustaminen onnistui minulta lääkäreitä ja hoitajia paremmin. Mihin sitten voi luottaa jos ei sairaalahoitoon. Olet silti oikeassa eli jos elät niin varmasti kuoletkin joskus. Moni kuolee jo ennen syntymäänsä. Nyt tietysti voidaan leikitellä ajatuksella että kaikki tämä turha tieto jonnekin varastoitaisiin. Ainakin varmuudella tiedän omista tuotoksistani että jopa niinkin suuri firma kuin Caterpillar tai Engcon voi ottaa hyvinkin vakavasti yksittäisen ihmisen valituksen ja neuvon sen asian korjaamiseksi. Tai kopioda esimerkiksi insinöörityöstä toimivan idean.

Nouseeko aurinko huomenna- no ei nouse jos sitä ei ole kukaan näkemässä ja ei se mihinkään nouse, koska nykytiedon mukaan maa on auringon kiertolainen eikä päin vastoin. Lääkäri julistaa kuolleeksi ja pappi siunaa, mutta kuolema on varmaa vain nykytiedon mukaan. Saman nykytiedon jonka mukaan maapallo oli litteä ja reunalta saattoi pudota. Kuinka kauan esimerkiksi DNA voi teoriassa säilyä ja kuinka kauan se käytännössä säilyy? Jos kaiken on tarvinnut syntyä jostakin niin mitään ei oikeasti ole olemassakaan. Ei ole koskaan ollut eikä tule koskaan olemaankaan. Ei vaikka sen kaiken silti pystyy aistimaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Franny_Berry

18.11.2013 10:20

Jees, kyllä. Ihan samaa mieltä. Oikeastaan tuonhan voisi sitten muotoilla niin, ettei kuolemaa ole, vaan tapahtuu olotilan muutos.

licence27

19.11.2013 00:44

Aivan- ja sitten mitä tapahtuu sille osalle ihmistä mikä ei ole ollut eletroneja, protoneja ja neutroneja on vielä täysin uskomuksien varassa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus