Ei oo ei tuu

  • licence27

Tapasin taas yhden uuden naapurin. Vuokralaisen olin jo pariin otteeseen nähnytkin, mutta kiinnitti sadan metrin päästä huomiota kun hahmo heilui pellolla haravan kanssa. Siis pellolla jonka toinen pää on edelleen veden ja jään vallassa. Arvasin että siivoaa hakkuun jäljiltä havuja, mutta se selvisi kun käveli katsomaan.

Tuultahan voi tietysti syyttää jos vesi ja jää aiheuttaa ongelmia metsässä. Ojaahan sinne ei tietenkään saa tehdä. En pidä mahdottomana etteikö tuulellakin olisi ollut osansa, mutta varmasti liika vesi on ongelman toinen aiheuttaja. Kuinka muuten tuuli osuisi notkon pohjalle ja miksi puut ovat kaatuneet siihen suuntaan mistä pääsee tuulemaan kun kuitenkin pellon ja ensimmäisen kaatuneen puun välissä on oikeinkin hyvä tuulensuoja.

Omalla puolella vesi tekee kiusaa edelleen tiuhasta salaojituksesta huolimatta. Maa on auringon puolelta sulanut, mutta varjon puolella on vielä 30 cm tai yli silkkaa jäätä. Tulee kalliita neliömetrejä 315 mm muoviputken päälle, mutta se putkilinja mahdollistaa lähes puolen metrin pudotuksen verrattuna edelliseen ojalinjaan. Normaalina lumisena talvena linja tulee pysymään auki ja jos ei niin edellisen linjan salaoja toimii paineistettuna.

Uusi hoitotie on viimein koeponnistettu päästä päähän. Pintasoraa vielä vähän puuttuu ja yksi kanto mutkan sisäpuolella täytyy poistaa/ lyhentää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus