Ei oo kaupunki

  • licence27

Lounasta odotellessa ruokapaikka tuli aika täyteen. Siihen sitten viereen istahti mies ja ikään kuin olisin tuntenut naaman ja jopa äänenkin. Ei välähtänyt eikä säteillyt kun vasta siinä vaiheessa kun poistui koulun autoon. Oli siis luokanvalvojani 96-97.

Kun menee oikein tukkuliikkeeseen ja hyllyt notkuvat tavaraa luulisi löytävänsä tarvitsemansa. Tänään tuli kuitenkin pohjanoteeraus: Korokerengasta tai ylipäätään betonirengastavaraa ei ollut. Ei ollut kaivonkantta mallia neliö, mallia suotakaide, eikä kumpaankaan oikeaa kehystä. Vääriä kehyksiä löytyi kumpaakin pino.

Kaivotiivisteestä ei oltu kuultukaan ja sentään alueen kattavimmat valikoimat. Ei ihme ettei tuplaputkien tiivisteitäkään ollut kuin kaksi viime viikolla.

Kaivantoihin ei osunut yhtään kaapelia, mutta kaukolämpöä löytyi ja tunnelin kattoluukku. Ihmiset ovat töissä kiinteistössä jopa kymmeniä vuosia ja kukaan ei tienyt tulvivasta varauloskäynnistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus