Ei starttaa yhdellä akulla

  • licence27

Kone on vähintäänkin varasturvallinen avaimet virtalukossa kun ei ole akkuja eikä yhdyskaapelia. Eihäs se mikään ekoteko ole jos kone käy ruokatuntia lukuunottamatta koko päivän, mutta kun akku yllättäen hyytyy niin minkäs teet.

Siinä mielessä oli hyvä että hyytyi tänään kun heti ruokatunnin ja osien noudon perään oli ohjelmassa kaivon kasaamista, korokerenkaan asennus ja tietysti se tärykin lauloi varmaan tankillisen edestä päivän edetessä.

Päivän päätteeksi pongasin naapurista kolmihenkisen maalauspartion. Nuorimmainen ainakin piti huolen että maalia oli hänen kohteessaan niin paljon ettei aurinko pääse puuhun saakka, keskimmäinen oli taas valinnut työpisteensä oviaukon tuntumasta ja jos olis voinut sammuttaa koneen tietäen että se käynnistyy omillaan olisin käynyt jo hyvissä ajoin kyselemässä millä taksalla saisi sellaisen maalarin. No eihän sitä maalattavaa paljoa ole.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus