Eipäs juupas kaivetaanpas

  • licence27

Päivän ohjelmassa oli lastautuminen ja taas jonkun toisen firman susien korjaaminen. Toki varmaan pari korjausta sitten tuokin sadevesijärjestelmä oli toiminut ihan oikein, mutta ei enää viime talven jälkeen. Välitön havainto: välikaivosta jokainen putki meni ekat 3 metriä alamäkeen eli kolmessa putkessa seisoi vesi. Kun sitten virkaiältään vanhempi kuski ehdotti että kartorengasta vain leikataan- joutui oikein rautalangasta vääntämään ettei käy.

Olihan se toki kova työ ottaa kaikki putket esiin, katkoa niistä 3, madaltaa putkia, purkaa kaivo, laittaa suodatinkangas eristää ja kasata kaivo 18 cm alemmas kuin lähtötilanne. Näin ollen 3 putkea laskee kaivoa kohti ja se mikä jää jäljelle toimii poistoputkena ja ihan kuten on ollut uutena.

Susien tekeminen on niin kovin helppoa, monta kertaa myös kerralla kunnolla tekeminen. Tuollakin alueella kaikki rakennukset saisi olla puoli metriä korkeammalla, samoin parkkipaikat- ei tarvis koskaan vaihtaa massoja ja harvoin paikata edes asfalttia. Jopa syksyinen kivimuurikin pysyi talven pystyssä kahdella pienellä salaojaputkella ja pikkukököllä sepeliä.

Huominen hirvittää, mutta eiköhän siitäkin selvitä. Tuolla työmaalla helpottaa toisillla taas ei. Toivottavasti uimaranta ei mennyt pieleen. Ainakin se osuus minkä kahlasin oli ihan ok.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus