Eksynyt oon maataloustukiviidakkoon?

  • licence27

Aloita aamu tyhjentämällä rautakauppa t-haaroista. Jatka sitä viemällä firman johtaja kaupunkiin kuivatuttamaan vessanpöntössä uittamaansa puhelintaan ja pääse oikeisiin töihin siinä kymmenen jälkeen.

Hymyileekö elämä siltikään vaikka lompakon korvikeessa oli 50 € seteli. En minä kovin kummoisen näköinen ole, mutta melkein tyhjän ruokapaikan nainen sai pasmansa niin sekaisin että joudun huomauttamaan että en ollut antamassa hänelle sentään ihan 30 € tippiä vaikka kaunis nainen onkin.

Totesin myös että jos minä olisin siellä kassakoneen puolella ja noin kaunis nainen tulisi yllättäen niin pieni matematiikkasekoilu olisi täysin ymmärrettävää. Että sellaista.

Jos joku homma on paperilla vaikeaa ja käytännössä pääpiirteittäin yksinkertaista niin se on maanviljely. Paperilla taas niinkin pienen läntin eteen täytyy tehdä päivä töitä, eikä riitäkään.

Sitten jos joku menee pieneen pienellä läntillä tapahtuu isoja asioita. Kaikki tämä paperityö vain siksi että alkutuotannon tuottajahinnat on haluttu polkea kulutason alapuolelle kiitos EU:n ja halpatuonnin.

Meinasin että pääsen tänään eroon tukiruletista, mutta näyttää vahvasti että ensi vuonna tähän aikaan täytyy olla joku viljelijä oikeasti tai sitten täytyy ostaa lisää peltoa jostakin. Jos ostaa metsää sen tuotto riippuu kasvusta ja siitä paljonko sitä korjaa, miten ja millä hyötysuhteella. Pellon tuotto riippuu noiden lisäksi lappujen täytöstä.

Salaojitus ei tänään edennyt. mutta tie parani, tarvikkeita on iso läjä ja ensimmäiset ojalinjan pöllit halkomista vailla. Huomenna sit tehtävä mitä pystyy ja siirrettävä kalustoa sellaisiin hommiin joista tulee muutakin kuin kuluja. Veden laskemista ja lumen sulamista odotellessa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus