Erikoistarjouksessa kuumakivihierontaan ja vyöhyketerapiaa

  • licence27

Lauantaina kotimatkalla kaverini valitteli selkäänsä ja vähän muitakin niveliä. Ihmekkös tuo vaikkei montaa pitkää reikää porannut, mutta sahasi sitten senkin edestä.

Tänään sitten postilaatikkoon putkahti mainoslehtinen jossa mainostettiin kuumakivihierontaa ja vyöhyketerapiaa. Kylmäkivihierontaa ja louhekiviterapiaa olisin voinut tarjota tänään, mutta jos olisin tuon silloin tiennyt niin olisin saattanut samoin tein ajaa hänet terapeutin käsittelyyn.

En ole moisissa hoidoissa ollut, enkä ole ollut muutenkaan moisen terapeutin kanssa tekemässä lähempää tuttavuutta, mutta voisi olla ihan kokeilemisen arvoinen juttu. Valitettavasti tämä kyseinen terapeutti on kuitenkin nuori kaunis nainen ja naimisissa, joten käsittely saattaisi olla tuskallisen nautinnollinen.

Kylmien kivien hieronnasta vielä sen verran ettei ole montaa kertaa tullut vastaan noin paskamaista kalliota. Ei tahtonut poraamisesta tulla mitään ja kun reikärivi meni 40 cm oikealle, kivi rikkoitui vasemmalle takaviistoon noin 1,5 metriä ja se suunta mitä panostaja haki jäi ihan ehjäksi, sitten taas pora käyntiin, 20 cm reikää, terä jumiin, uusi paikka ja sinne sentään kunnollinen reikä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus