Että se vähän kuivuisi

  • licence27

Tänään meinasin ajaa nokkakolarin paloauton kanssa ja aika lähellä oli myös kohtaaminen poliisin kanssa. Olin hetkeä aikaisemmin vastannut puheluun jossa kerrotiin rekan olevan jumissa rakennuksen sisällä ja tietysti kello oli jo sen verran paljon ettei kahta pientä tulppaa noin vain olisi saanut kaupasta haettua. Oli siis kesken kippauksen napsahtanut lavalukon lukkoventtiilin vierestä nippa poikki. Jossain muussa paikassa kippaus ja purku olisi saatettu viedä loppuun, mutta tuolla käynnistyi välitön öljyn imeyttäminen, homma seis ja tulppia etsimään.

No minä sitten puoli kilometriä menin Suzukin luokse suurimman osan matkasta juosten, kirosin ajovarusteiden puuttumista. Suzuki lähti ensimmäisellä polkaisulla käyntiin ja siitä sitten mutkaista pikkutietä vikapaikkaa kohti.

Matkalla on kaksi lähes 90 asteen mutkaa joista jälkimmäisen takana tönötti paloauto. 50 km/h mittarinopeudesta jouduin jarruttamaan oikein kunnolla kun sokkona ei voinut vastavaloon lähteä suoraan ohittamaan. Paloauton takana oli poliisi ja poliisiauto ja ilmeisesti koko ruletin syynä oli tieltä jonkun onnettoman pihaan suistunut kaiketi punainen mazda 323 / 3 sedan?

Sitä ennen olin katkaissut ja korjannut yhden tiilisalaojaputken ja hakenut levittimen ja kokolailla laittanut sorastuksineen maahan koko kelallisen riepppaasti tiiliputkea isompaa muovista versiota.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus