Fysikan lakeja rikkomassa

  • licence27

Taas kiitos teille Microsoftin topit ja tyynet. Tää teidän Win 7 paskanne aukoo mainoslinkkejä vaikkei varmasti ole lähelläkään klikata niitä hiirellä.

En tosin usko että kukaan haluaa lukea kuinka partiopoikamaisesti kävin pelastamassa neidon ja monta eläintä pulasta mutta kerron kuitenkin. Kerron jo toistamiseen kun mainoslikin aukaisu söi edellisen tekstin.

Ennen tarvi maalata ja kopoida leikepöydälle ennen lähetyspainikkeen klikkaamista kun ei tiennyt onko tuuli taas riepotellut vanhoja puhelilankoja. Nyt täytyy tehdä samoin kun Win 7 tekee omiaan. En ihmettele vaihtoehtoisten käyttöjärjestelmien suosiota.

No siis vesipumpun imuputki oli räjähtänyt- siis jotain sellaista mitä en pitänyt mahdollisena. Sen on täytynyt tapahtua seuraavasti: Painekytkin on mennyt rikki, pumppu on vain pumpannut ja pumpannut, kunnes lopulta painesäiliössä on ollut vaarallisen paljon painetta

Sitten kun pumppu on pysähtynyt on virtaus kääntynyt ja painepiikki lyönyt putken kappaleiksi.

Sieltä sitten oikeisiin töihin tekemään salaojakaivo ja ulkotäyttöjä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus