Hidasta muotia

  • licence27

Tänään pelastin tien päältä tuoreen kotimaisen vaatemerkin toisen perustajan. Ei hänellä poikaystävineen suurta hätää ollut, mutta peilittömällä autolla useamman päivän ja vieraiden kaupunkien reissuun lähteminen ei vaikuttanut järkevältä.

Näin ollen hänen autonsa meni talliin odottamaan liimausten kuivamista ja hän sitten lähti matkaan äitinsä entisellä autolla.

No minä sitten rupesin tutkimaan että mitäs se nainen oikein suunnittelee ja myy. Sieltä löytyi sitten verkkokauppaa ym ja myös blogi jota tässä vapaasti suomennan.

Hidas muoti= tuote joka kestää sekä käyttöä että aikaa. Näin ollen jos vaihtoehtona on ostaan halpoja kiinassa/filippiineillä tehtyjä hikipajojen paitoja hintaan 8 € tai kotomaista suunnittelua muutaman sadan kilometrin päässä Helsingistä valmistettuna hintaan 68 € niin kumpi kannattaa- No noin kärjistetysti kalliimpi voi olla hyvinkin paljon parempi kun huomioidaan tuotteen koko elinkaari.

Eli vähemmän vaatetta on enemmän kaappitilaa, vähemmän kaappitilaa on vähemmän asuinneliöitä, vähemmän kaupasta kannettuja pakkausmateriaaleja jne. Niin ja sitten se että kymmenestä halvasta paidasta ei välttämättä löydy yhtään hyvää.

Oikeastaan minun ei kannattaisi puhua muodista kun en sen päällä ymmärrä yhtään mitään- ei ole koskaan kiinnostanut. Mutta se on täysin totta että halvoilla tuontivaatteilla on monessa maassa tuhottu oma vaatetusteollisuus. Itsekin kaipaan aikaa kun VPU myymälästä sai mukavia vaatteita jotka kestivät satoja pesukertoja ja joissa saumat ei hiertäneet edes silloin kuon päällä oli luotiliivin, aseen ja taisteluvyön verran ylimääräistä painoa.

Eli nyt tämä kotomainen suunnittelija laittaa saumat oikeaan paikkaan että vaate ei hierrä. Etsii oikeat materiaalit että vaatteesta ei tule kertakäyttöistä ja alkaa luoda hidasta muotia nopeaan menoon.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus