Hienoa kesäjuhlaa

  • licence27

Oikeastaan tänään olisin mieluusti viettänyt päivän painepesurin kera pihalla ja ehkä sitten nukkunut jo tähän aikaan varsin sikeästi.

Oli kuitenkin kutsuttu juhliin ja se tietysti tarkoitti että oli myös mentävä. Olikin sitten melkoiset bileet kun oli kaksikin bändiä, kuoro ja taikuri. Täytyy tosin todeta että siinä selvitin kaksi hänen temppuaan johtuen kuvakulmastani.

Korttitemppu oli tosi hieno. Siis se että näytetään kortit, kortti käy kädessä ja palaa toisena korttina pöydälle. Valitettavasti näin sen mustan ässän palautuvan vasempaan käteen pakan alimmaiseksi.

Noin periaatteessahan tuollaiset juhlat on hieno paikka tavata uusia ihmisiä- siis silloin varsinkin jos seassa on muitakin kuin pariskuntia. Nyt vaan sitten en ainakaan loppuillasta havainnut koko populaatiossa mitään niin kiinnostavaa että olisi halunnut viedä kotiinsa. Vaikka toki punainen lautasliina pyrkikin tarjoilijan hameen alle niin kyllä kai se oli kuitenkin punahiuksinen kaunotar jota ei olisi voinut kotiin viedä. Jos tunnistit itsesi ja olen väärässä niin ajattelen sinua mielenkiinnolla.

Nykytrendin mukaan naisista kuulemma etsitään älykkyyttä- vaan eipä kai tyrmäävässä kauneudessakaan muuta huonoa ole kuin se että sellainen nainen saa katseet kääntymään missä ikinä liikkuukin.

Mieli tekee tanssia, mieli ei tee kuuroutua, mieli tekee oman mielensä mukaan. Ironista että kiinnostusta herättää etunimeltään saman niminen kuin se jonka olen viimeksi kuullut olevan pieniin päin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus