Home sweet cocoa

  • licence27

Taas niitä hetkiä kun ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Sain siis juotavakseni juoman jossa oli ihan rehellisesti hometta. Se on jotain mitä en uskonut tapahtuvan, enkä varsinkaan tänään.

Asia otettiin valituksen myötä vakavasti ja sain luonnollisesti uuden juoman. Mitä sitten oikein oli tapahtut: No ainesosista yksi oli ilmeisesti iskukuumennettua tavaraa jonka säilyvyys on normaalisti avaamattomana huoneenlämmössä reilu vuosi ja avattuna jääkaapissa viikko. Nyt sitten ilmeisesti keli, ihmispaljous ja yksi hiljainen päivä viime viikolla = hidas kierto ja kylmäketjun katkeaminen.

Tekijä vielä maistoi ennen kuin laittoi sitä minun lasiini ja juoma olikin pinnalta ihan kunnollista, mutta heti pinnan hieman laskettua tuli outo sivumaku ja sattumia...

Ensin ajattelin että menikö juoma nyt puuroksi ym, mutta homeen ominaismaku on kuitenkin sellainen että sillä sai juomanlaskijankin irvistämään jo pelkälle ajatukselle.

Viikolla on ollut outoja sattumuksia- tai siis kahden viikon sisällä, kuten esimerkiksi autoni hälytin, kadonnut kaukosäädin ja vähän muutakin. Jos uskoisin tuonpuoleiseen ja haamuihin ym niin tässä täytyisi lähteä kutsumaan manaajaa kun maitokin pilaantuu ennen aikojaan jääkaapissa.

Lopuksi täytyy mainita tällä kertaa oli silmänruokaa mennen tullen. Olen tässä varmaan joskus maininnutkin että kaupungissa on kauppa johon periytyi edellisen omistajan jäljiltä ainakin kaksi todella kaunista "kassatätiä" ja kolmannen saapumisen ajankohtaa en ole noteerannut. No joka tapauksessa tänään sen muuatta vaaleaa viulistia komppaavan sain eteeni kun nousi taksista ja kun yksityinen mix a nonalcoholic drikkituokioni päättyi lapun mentyä luukulle samat kaunottaret pölähtivät vastaan.

Nyt voi siis rehellisesti sanoa että tarjosin kierroksen kaikille asiakkaille joita oli siis tasan yksi eli minä ja kun se ei ollut kunnollinen niin talo tarjosi seuraavan kierroksen kaikille joita oli vaan yksi. Ja ihan varmasti tälläkin kertaa henkilökunta oli kauniinpaa kuin asiakas

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus