Huomisen uutisia

  • licence27

Aamulla hieroin silmiäni ja luulin olevani unessa- lehdessä siis luki että Olkiluoto kolmosesta pumppaillaan jo vettä läpi ja polttoainesauvoja survotaan sisään sitä tahtia että syksyllä Suomi on omavarainen sähköntuotannon osalta.

Hämeenlinnan paikallisuutisissa taas kerrotaan että HPK on saanut Kovaltchukin kolmivuotisella sopimuksella.

Sen varjossa SCC peruskiven muuraaminen ja rahoituksen järjestyminen Nigerian prinssin rahoilla kuulostaa ihan uskottavalta.

Hämeenkaareen perustetaan vastaanottokeskus. Siis sellainen josta päivittäin viedään ryhmä uimaopetukseen viereiseen uimahalliin ja kurssin läpäisseet pääsevät Vanajalle kalastamaan roskakalaa kolmessa vuorossa.

Vastaanottokeskuksen imussa vastarannalle elämyspuiston tienoille perustetaan kolme jätettä ja kierrätysmateriaalia hyödyntävää pienvenetehdasta. Siellä romuautojen moottoreita kunnostetaan ja marinoidaan, vanhat sohvat muutetaan sisustusmateriaaleiksi ja lopputuloksena on veneitä joilla muunneltavan sisustuksen ansiosta ylösalaisin käännettynä majoittaa 4-6 henkisen perheen tiiviisti, mutta lämpimästi.

Kaatopaikkamaksut siirtyvät historiaan kun optisen lajitteluaseman kolmosvaihe käynnistyy. Ekokemiin lähteviä ongelmajätteitä lukuunottamatta kaikki jäte pystytään lajittelemaan ja hyödyntämään muutekin kuin polttamalla. Jätteen kuljettaminen tapahtuu jatkossa omakotitaloista kahdesti viikossa, kerros ja rivitaloista kolmesti viikossa ja älykkäiden roskisten ansiosta materiaalin keruuajoneuvoilla ei ajeta tyhjille laatikoille turhaan.

Älyroskis on suurin keksintö sitten matkapuhelimen. Se hoitaa esilajittelun puolestasi, on hajuton ja tuottaa sähköä talvellakin enemmän kuin kuluttaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus