Hyvästi rauha ja hiljaisuus

  • licence27

Aamun ratoksi vähän kirjallisia töitä. Loppu päivä pitikin olla aikaa huoltaa kalustoa. Kobelco oli pajalla odottamassa ja ehtinyt sulaa ja kuivaa.

No niinhän siinä tietysti käy että kun saa panssarit irti ja kädet liattua niin jo alkaa puhelin soida ja pitäisi ehtiä kolmeen paikkaan. Ei auttanut kuin yrittää soittaa apuvoimia. Yritykseksi jäi kun ei vastannut puhelimeen, joten ei auttanut muu kuin laittaa ajokone valmiiksi- sit toinen kone kotiutui ja sillä pääsi sujuvasti tekemään parkkipaikkaa hevosturisteille, hetkeksi syömään ja avaamaan pari tietä. Onneksi kolmanteen osoitteeseen ei tarvinnut mennä niin sai edes moottoriöljyt vaihdettua

En sit tiedä onko Isuzu rakenteeltaan sellainen että öljyt pitäsi vaihtaa imuvaihtajalla, mut näppituntuma oli että noilla öljyillä oli ajettu vaihtoväli pitkäksi. Myös suodatin oli edellisen omistan jäljiltä ihan rutussa- siis jo ennen kuin otin sitä suodatinavaimella auki. Kun uudet öljyt laittoi koneeseen niin öljy oli mustaa ennen kuin kone edes käynnistyi. Joko kone on sisältä todella nokinen tai öljyä jää huomattava määrä vaihtumatta.

Lyhytperäkoneessa on puolensa, huollettavuus ainakaan tässä yksilössä ei ole ihan helpoimpia.

Huollettavaa jää myös huomiselle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus