Hyvästit Nokialle ja ties kuinka monelle työpaikalle

  • licence27

Taisin jo hyvin pian Elopin rantautumisen jälkeen ennustaa ettei tästä hyvä seuraa. Tuskin kukaan yksittäinen yritysjohtaja on tehnyt yhtä huonoa jälkeä suomalaiselle huippuyhtiölle. Lopputulos näkyy tänään puhelinliiketoiminnan myyntinä.

Seuraava ennustus on että haudattu tabletti tulee, ehkä myös monta muuta piilossa pidettyä innovaatiota ja sitten kysellään miksei sitä julkaistu ennen myyntiä- no tietysti siksi että kurssi olisi voinut nousta rajusti ja kauppa syntymättä.

Tätä se on markkinatalous pahimmillaan. Ehkä jotain hyvääkin voi seurata eli se että USA on täynnä lakimiehiä ja Nokian pöytälaatikoissa lienee valtava määrä patentteja joita on rikottu ja rikotaan edelleen. Ehkä niillä patenteilla ja valtavalla määrällä lakimiehiä voidaan horjuttaa nykyistä markkinatilannetta.

Ehkä niillä noin 245 miljardilla taalalla minkä verran Nokian arvo on huipustaan laskenut olisi voinut tehdä jotain järkevääkin. Saa nähdä mihin sitten lopulta nousee ja onko päivälleen kymmenen vuoden päästä myyty viimeinen Nokia.

Toivottavasti työpaikat säilyvät, mutta miksi säilyisivät täällä? Ehkä säilyisivät paremmin jos työvoimalla ei olisi älypuhelimia tai ylipäätään matkapuhelimia vaan voisi rauhassa keskittyä työntekoon ilman että kukaan tai mikään häiritsee. Ihan toiselta alalta vanhempi työntekijä totesi että juniorillaan kun on puhelin toisessa kädessä ja tupakka toisessa niin aika vähäinen se työteho oikeastaan on.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus