Idioottiautoilu tarttuu

  • licence27

Ei riitä että ensin ajellaan lentokoneella päin rakennusta ja valotolppaa- pitää jonkun pistää vielä pahemmaksi ja ajaa rahtilaivalla päin siltaa.

Ehkä- siis ehkä sillan onkin tarkoitus nousta vain hetkeä ennen kun laiva on kohdalla, mutta luulisi nyt sellaisen esteen ehtivän havainnoida vaikka kiikareilla. Pysähtymismatkahan laivalla on valtava kun on massaa, mutta niin pitäisi olla myös komentosilta täynnä teknisiä laitteita joilla moiset onnettomuudet pitäisi olla vältettävissä- ellei sit silta ollut jo entuudestaan rikki tai jätetty tahallaan nostamatta...

Tarttuu jopa niin pahasti tuo idioottiautoilu ettei joku naapuri ollut tajunnut väistää kunnolla täyteen lastattua viljarekkaa. Modulirekka oli sitten möyrinyt tien rullalle ja jäänyt kiinni sekä poikittain.

Koskapa onneksi olin vain parin kilometrin päässä kotoa ja muistan aika hyvin naapureiden autot. Kun eka naapuri meni työmaani ohi, en sitä noteerannut, mutta kun toinen meni perässä niin arvasin heti että tien täytyy olla poikki. Itse en autoillut, mutta puskin lumikasan ohella lyttyyn asiakkaan Lammi- anturatassut. Onneksi nitä oli vain kaksi, eikä renkaat särkyneet. Lumikasan sisälle kun ei näe, eikä kaikkea voi muistaa.

Uutta konetta ajaessa ei ainakaan vahingossa voi ajaa tankkia tyhjäksi. reilut 18 tuntia kovaa työtä tankkaamatta kunnes alkoi summeri soida ja punavalo palaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus