Ihan yksin vai tuhkimon kenkä

  • licence27

Mun kohdalleni tuntuu kassoilla sattuvan outoja asioita. En uskaltanut enää kolmanteen erikoiskauppaan mennä- siis siksi ettei pakasteet sula.

Ekassa kaupassa vaalea kaunotar oli ilmeisesti menossa asiakasta neuvomaan ulkokautta ja kärkkyi porin kohdalla mennäkseen vastakarvaan ulos. En tiedä olisiko mennyt aitahyppytyylillä jollen olisi sattunut olemaan tulossa sisään, mutta ei sentään syliin hypännyt vaikka samalla ovenavauksella portista läpi menikin. Sanoin kyllä "tule tule" kun näin että oli kärkkymässä siihen suuntaan.

No kassan kohdalla toisessa jonossa arvottiin toimimatonta pankkikorttia ja toisessa jonossa ei ollut ketään. Ilmeisesti kummassakin buuttailtiin kassakonetta. Päivän silmänruoka-annos ainakin kolminkertaistui siinä sisääntuloportin ja kassakoneen käynnistymisen välillä vaikka tänään muutakin ehdin työmaalla näkemään kuin puistometsää ja miehiä.

Ruokakaupassa olikin kassoilla miesvalta, mutta ilmeisesti suunnilleen tuoksun ohjaamana kävelin ostoskärryineni kovin afrikkalaisperäisen näköisen pariskunnan perässä kassajonoon. Tuoksu tosin tuli kaiketi siitä naisesta joka työnsi ostoskärryissä kahta pientä tummaa pörröpäätä. Liekö sit laittautunut kauppareissulle hieman reippaamman hajuvesiannoksen kanssa. Toisaalta koska seurueessa oli toinenkin nainen niin lapset saattoivat olla iän puolesta kumman vaan jälkikasvua ja kulkivat kaupassa varsin tiiviinä nippuna niin en pysty sanomaan kumpi oli sen huumaavan tuoksun kauppaan tuonut. Sen verran voimakas tuoksu kuitenkin oli että muutin sen välttääkseni lastausjärjestystä parilla hyllyvälillä.

Niin ja sen välttääkseni vaihdoin viereiseen kassajonoon. No kassan kohdalle kun se edelläni mennyt pariskunta pääsi niin alkoi arpominen, mutta ihan aiheesta, koska asiakkaalle oli ilmoitettu että kaupassa olis hänen omaisuuttaan ja kokolailla samalla hetkellä viereiselle kassalle tuotiin pikkulapsen kenkä. Voihan tietenkin olla että se lapsia työntänyt oli tiputtanut kengän kuin tuhkimo konsanaan päästäkseen käymään kaupassa lyhyesti ihan yksin, mutta varmaan jossain on tänään pohdittu mihin lapselta on kauppareissulla kenkä jäänyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus