Ja ihmemiehen tunnari päässä soi

  • licence27

Selvittyäni lyhyestä lavettisiirosta päätin tutkia mikä ruohonleikkureita vaivaa kun kolmesta yksikään ei suostunut käymään.

Eka oli helppo kun siinä oli vaan öljyn taso liian korkella ja tulppa öjyinen.

Toinen leikkuri olikin sitten haastellisempi. Akku oli täynnä ja uuden veroinen, sulake ehjä, samoin sähköjohdot. Virtalukosta ei mennyt mitään läpi. Etsin sille korvaajaa turhaan, mutta päädyin hoitamaan korjauksen McGyver tyyliin ihan ite ja käytettävissä oli onneksi muutakin kuin ilmastointeippiä ja linkkuveitsi.

Seuraava reaility on varmaan nimeltään Leatherman ja sillä sitten korjataan, rikotaan, rakennetaan ja paetaan. Purin lukon koneesta ja virtalukon pohjan sivuleikkureilla irti. Se napa mihin akulta sähkö tulee oli aivan musta ja muodoton.

Purkaminen oli helppoa, mutta mistä tehdä lauantain ratoksi uusi kupariniitti. Se vaat vähän McGyver tunnaria ja etsintää. Lopulta löysin vanhan kuparisen tiivisterenkaan, pilkoin sen ja erinäisten työvaheiden jälkeen siitä ei tullut niitin muotoista, mutta lukko meni kasaan, toimi ja kone lähti käyntiin. Kymmenen metrin leikkuun jälkeen hihnan kiristyspyörän laakeri leikkasi kiinni ja taas korjattiin..

Kolmas leikkuri oli eri osoitteessa ja siinä oli bensahana kiinni ja tulpanhattu lämmetessä punkesi irti sytytystuplasta.

Tuhojakin tuli kun vanhempi raivaussaha sanoi työsopimuksensa irti. Uusi kestikin sitte 7 tankillista ja runsaasti siimaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus