Ja jälleen yksi homekoulu

  • licence27

Kyllä nyt haiskahtaa huijaukselta. Puhutaan mitä puhutaan, kirjoitetaan mitä kirjoitetaan mutta taas näyttää että ollaan kovaa vauhtia ampumassa kärpästä tykillä.

Jos Hämeenlinnan kokoisessa kaupungissa ei osata tehdä julkisiin rakennuksiin pihojen pintakaatoja ja rakennusta ympäröiviä toimivia salaojia niin jotain sentään on osattu. Pelastuslaitos on ollut kustannuksiltaan maan toiseksi tehokkain asukasta kohti.

Tokihan se koulu voi homeessa olla tai olla kaupungin mittapuulla korjauskelvoton. Ainoa oikeasti korjauskelvoton rakennelma on moottoritien kate ja tällä menolla siitä tehdään tunnelikoulu, väitetään homeiseksi ja rakennetaan toisella tai kolmannella yrittämällä kelvollilen tuulettimineen ja turvalaitteineen.

Mitä helvettiä siellä Nummen koululla on tehty vuosina 1999-2003 tehtyjen laajennuksen ja saneerauksen aikana? 11 vuotta myöhemmin käytetään nimitystä korjauskelvoton. Äkkiseltään ajatellen aika kalliiksi tulee, kun jopa mun ylijäämäpuista tekemäni puunkuivatushäkit on kestäneet yli tuon 11 vuotta.

Vuonna 1978 on ollut vielä vapaana hyvääkin rakennusmaata. Voihan sen koulun alla saveakin olla tai lähde, mutta veikkaan harjusoraa. Soraharjuun rakennetussa sairaalassakin lattioita on tehty moneen kertaan, mutta ihmettelen vaan miten koulu on kestänyt vuodesta 1978 vuoteen 1999 ja nyt sitten käytetään nimitystä korjauskelvoton.

Muuta selitystä ei tule mieleen kuin väärin tehty korjausrakentaminen. Varmaan se 1978 versio on vienyt paljon lämmitysenergiaa ja lämpöhukan myötä rakenteet ovat pysyneet suhteellisen terveinä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus