Jäätynyt enkeli

  • licence27

En montaa sanaa kuullut teksti-tv:n takaa, mutta tunnistin kyllä elokuvan. En sitten tiedä koska mahtaisin lähteä seuraavan kerran elokuviin noin sadan kilometrin päähän reilun tunnin varoitusajalla ja seuralainen ei ollut jäässä, mutta lauloi kyllä itse itseään pianolla säestäen kuin enkeli.

Tänään piti tehdä reikiä aitatolpille- jäi tekemättä kun kone on väärässä osoitteessa, toisen koneen huolto vei niin kauan aikaa ja se luiskakauhan remontoija... No rasvaputki vuotaa, pohjassa on edelleen halkeama ja kallistustapin lukituspultista on edelleen pätkä reijässä, eli ei saa uutta tilalle. Nyt se kuitenkin on irti kiinnikkeestä, varakauha tilalla, eikä itse asiassa taida vieläkään olla lukituspala oikeassa kohdassa ja jos on niin sen kieroudesta johtuen tappi on edelleen noin 4 mm liian ulkona- miksi ei ottanut kännykällä kuvaa ennen kuin rupesti purkamaan. Itse asiassa tappi kai kuuluisi olla korvakkeissaan toisin päin, mutta silloin rasvaputki olisi orpona vapaassa päässä.

Tänään oli vielä iltaohjelmaakin. Jos tätä joku oman seuran ihminen tai varsinkin heidän emäntänsä lukee niin mahtaisiko olla hyvä hetki arvioida kodin viihdearvoa.

Tietysti minä olen varmaan tuostakin porukasta ainoa joka on poistettu ravintolasta, vaikka vain istuin varsin hiljaa paikallani ihan vesiselvänä, toisin kuin sylissäni istunut parikymppinen nainen.

Taas toisaalta minä en halua syliini yhtään alastonta tai vähäpukeista miestä. Ne on toiset miehet jotka teikäläisiä sietää ja suuntautumisesta riippuen kenties joku nainenkin.

Sitten vielä pieni juttu tilatosta. Eli jos joukkueessa on 15 kenttäpelaajaa ja yksi huippumaalivahti se yksi pystyy vaikuttamaan yksin enemmän kuin kukaan muu niin hyvässä kuin pahassakin.

Jos sitten se hyvä vaikutus jää huomioimatta niin yhtä lailla maalivahtikin voi pettyä. Edellisiltä vuosilta muistan kuinka oli kaksi maalivahtia joista toinen nosti koko seuran tasoa henkilökohtaisella panoksellaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin ja taas toisen ansioihin hyvien peliesitysten ohella ei kannata palata.

Sen joukkueeseen sopivan maalivahdin löytäminen ja terveenä pitäminen on selvästi tärkeämpää kuin yhdenkään kenttäpelaajan.

Huippumaalivahtikaan ei kuitenkaan riitä mihinkään jos kentällä pelaa viisi hyvää yksilöä kukin itselleen. Taas toisaalta mikä hitto siinä mättää että pitää yrittää olla liian herrasmiesmäinen, yrittää maailman hienoimpia tyhjään paikkaan syöttöjä pelaajaviidakon läpi tai maalin taakse kun itse on parhaassa maalintekopaikassa?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus