Jackpot

  • licence27

Valtavaan tosi-TV tarjontaan on taas tullut yksi kaikin keinoin vältettävä ohjelma. En ole yhtään jakso nähnyt, enkä toivottavasti näekään. Minkäs teet kun sitä samaa paskaa työnnetään vielä radiostakin ja järven pinnan tasossa ei moni asema kuulu. Täytyi siis pistää radio kiinni.

Seuraavan kerran kun löysin Rockin taajuuden niin mitäpä sieltä kuuluu- enkä maailmankaikkeuden seksikkäin naisääni radiossa, joku ihmeen hahmo ohjelmasta Putous- ja monnennekohan kerran sekin oli äänessä viikon sisällä.

Eikä siinä vielä kaikki. Sen kerran kun minun tuotantoani joku oletettavasti nainen lukee niin eikös siellä siteerata samaa putoushahmoa. Toisaalta olisihan melkoista ironiaa tapailla ensin naista jonka äänen on kuullut radiossa, sitten monimiljonääriplayboyn ex tyttöystävää sit vielä toistakin oikeaa näyttelijää jonka roolihamo ilmeisesti viittaa eroottisen lehden perustajaan.

Onneksi TV:n katselu on vapaaehtoista ja kun vähän opettelee digiboxin käyttöä niin saa estettyä yksittäisiäkin ohjelmia. Kysyn vaan silti onko syömähäiriöistä perhettä kannattavaa edes kuvata. Jo pelkästään rajallisesta radiokanavatarjonnasta johtuen kuullusta klipistä päätellen ohjelma voisi olla nimeltään "Häiriintyneiden lasten ja aikuisten tehdas".

On ihan OK että lapset harrastaa, mutta tuolla formaatilla syntyy ensimmäiseksi syömishäiriöitä, anoreksiaa, kateutta ja suorituspaineita. Sitten kun lapsi kasvaa se pistetään kalleimpaan yksityiskouluun ja odotetaan että tulee sieltä ulos kympin keskiarvolla. No jos on lahjakas niin tulee ja helposti niin kauan kun on kyse ulkoa oppimisesta, mutta riskinä on se että vanhempien tärkein homma eli lasten kasvattaminen unohtuu siinä huumassa. Varmaan nyt Tampereellakin vanhemmat kyselevät toisiltaan miten heidät pienet ja vähän isommatkin tyttärensä ovat sankoin joukoin antautuneet ja miksei kukaan ole huomannut/puuttunut ajoissa.

Joissakin asioissa muistini on pitkä ja tuon ohjelman äitiä kun radiossa haastateltiin, se oli kuin suoraan edesmenneen neiti A:n tarinaa. En väitä että tosi-TV tytär olisi reilut parikymppisenä sekakäyttäjä, seksiriippuvainen, syömishäiriöinen ja joissain asioissa täysin lapsen tasolla- näin siitäkin huolimatta että ÄO on Mensan tasoa.

Veikkauksella on uusi peli- ainakin tämän päivän "pilkkimisen" perusteella voisi olla hyvä viikko koittaa jotakin rahapeliä. Tapahtui siis seuraavaa: Työmaata lähimpänä olevan putkiliikkeen miehet liittivät maalämmön näppärästi tökättävällä liittimellä. Eilen sit selvisi että liitin olikin tuohon käyttöön väärää tyyppiä. Tänään se sitten piti kaivaa ylös maalämpökentästä ja vaihtaa uuteen.

Kun sitten aloin etsinnän laitoin ensin merkin siihen missä arvelin liitoksen olevan. No maksaja usutti kaivamaan kolon siitä noin 2 metriä pieleeen ja lopulta noin 6 metriä pieleen, jonka jälkeen kerroin että kaivanto on edelleenkin liian kapea ja suunta on edelleenkin väärää. Liitos löytyi juurikin siitä kohdasta mistä olisin aloittanut kaivamaan jos ei olisi muuta pyydetty. No koskapa uusi liitin piti saada ehjälle putkelle ja koskapa lusikoillakaan avatessa putki ei olisi välttynyt naarmuilta putkimies katkaisi putken tökättävän liittimen molemmilta puolilta.

Liitos olisi vuotanut, koska maalämpökenttään ei juuri painetta tule liitintä kiristämään ja koska toinen tiivisterengas oli mennyt putken edellä ruttuun.

Uusi liitiin tukiholkkeineen ja kutittesukkineen meni sekin vasta 3. yrittämällä hienosti nippuun. Ensin unohti toisesta puolesta tukiholkin ja toisella yrittämällä suojasukka repesi. Toki tuo liittimen vaihto maksoi, enkä tiedä kuinka hyvin moinen maalämpo toimii, mutta halvempi noin kun ensin hukata joitakin satoja litroja alkoholia maahan ja saada vuotava järjestelmä.

2 kommenttia

Maars

19.3.2012 23:51

:D Olet ytimessä. Sitähän minä juuri eilen sanoin, synkronisiteetti pelaa tällä hetkellä uskomattoman hyvin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus