Joutsenlaulu

  • licence27

Maailman kauheimmissa naapureissa ei ole vielä käsitelty yksiavioista kolmiodraaman parissa huutavaa ja valkoista pariskuntaa. Itse asiassa sen tämäpäiväisen metelin perusteella todellakin toivon että eivät ihan vielä rupeaisi pesää rakentamaan ja jos rupevavat niin mieluusti sinne niemen toiselle puolelle.

Minun tietääkseni vielä ei ole se aika vuodesta kun joutsenet pesivät, mutta ilmeisesti nyt haetaan niitä hyviä paikkoja ja sulaa vettä. Sattumalta naapurissa on sellainen muutaman neliömetrin lätäkkö ja jos arvata pitää niin huomenna uudet rajanaapurit lentävät sinne ja syövät sen tyhjäksi.

Sitä vaan en ymmärrä miksi niitä oli kolme. Onko kolmas poikanen, vai onko polyamorisuus hiipinyt myös joutsenten elämään. Oletan että kolmas sieltä kuitenkin poistuu kun sopiva ukko tai akka vaan sattuu yli lentämään.

Joku nainen oli saanut vaalinumerokseen 69- kukapa ei haluaisi välillä kuusysiä.

Tänään piti lähteä hyvissä ajoin viemään kattoprojektia loppuun. Ei vaan ollutkaan niitä osia mitä ensimmäisenä kaivataan.

No kun sain ne hankittua oli lopputuloksena lounas Padasjoen ABC:lla jonka pannupihvejä ei sillä hetkellä ollut, muussi oli hyvää ja sitten se "lasagne..."

Siis olihan todella se hyvää, mutta rakenteen puolesta sen olisi voinut myydä keittona tai kastikkeena. Kun pihvejä lopulta tuli niin edelleenkin lasagne oli hyvää kun sen vaan sai lusikoitua. Ilmeisesti perääni kääntynyt bemarimies oli odottanut pihvejä pitkään kun täytyi sitten heti tielle päästyään ruveta ohittelemaan.

Taas toisaalta kun itsellä oli perävaunussa kattotarpeet ja niiden päällä vielä nelipyöräinen voimakone niin en yhtään ajanut yli rajoitusten. Hyvä että meni ohi, mutta tiedoksi hänellekin että katsoisi myös niitä sulkuviivoja.

Katto tuli tänään isojen peltie osalta valmiiksi. Itse pellit olisi laittanut siihen tahtiin ettei olisi mennyt ihan puoleen yöhön asti, mutta ennen niiden ruuvamista piti vielä harjan kohdalle laittaa lisää eristettä. Siihen upposi melkoinen kun piti ensin vähän purkaa, ruodetta, aluskatetta ja yksi tiukasti ruuvattu lauta, jonka kiinnitysruuvin kantaan ei akkuporakoneella yltänyt/taipunut. Vielä villaa, kolme palaa tuulensuojalevyä ja vasta sitten itse pellit.

En tiedä montako ruuvia täytyy veilä laittaa, mutta sen tiedän että kerrankin kattopeltien määrä oli sopiva ja nyt sitä läjää ei enää tarvitse siirrellä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus