Kairaaja saapui

  • licence27

Kaikkea sitä näkee kun aikaisin herää. Tänään selvisi sekin miksi 18-kulmion pihalle maalämpökaivon saaminen oikeean ositteeseen oli mahdotonta.

Kaivoporassa kun on kapea raideleveys ja se vaatii kaikkien neljän tukijalan alle kovaa maata- poraus onnistunee betonirengaskaivoon ja tasamaalle, mutta heikommin rinteeseen tai ojaan.

Olisi vaan seuraavaa työvaihetta ajatellen helvetisti helpompaa tehdä betonirengaskaivo ensin ja painaa sinne sit yksi syvä pystyreikä.

Vartin päästä pitäisi olla reikä valmis. Aika ihanteellinen paikka kun kallio löytyi jo neljästä metristä, muljukontti salaojitetun sepelikasan päällä ja vesikin hoitui suunnitelmalla B

Korttitalon lämpöjärjestelmän tiellä on vielä lattian puute. Jos torstaina saapuisi 4 holvitukea ja saisi piipun alta viimeisen tukemattoman kohdan tuettua ja jatkettua pääsisi pikapuoliin täyttöpuuhiin. Talvi tulee.

Tupla H 100 t8 ja sekunda RST 100x40 T 4 putkista toivottavasti kantaa piipun painon valtaosin. Ja jos ei niin sen kyllä varmasti huomaa kun piippu putoaa kellariin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus