Kaksi pullollista myöhemmin

  • licence27

Tuolla otsikolla arvellaan että on juhlittu ja ryypätty ankarasti. Pää saattaa olla hieman kaasua saanut kun pari pullollista Argonia tyhjeni veneen pohjaa hitsatessa. Ongelmana vaan sama kuin vanhan Saabin pohjaa tai maasturin lokaria hitsatessa eli kun metallin ainevahvuus on paperin luokkaa se ei enää tahdo oikein pysyä ruodussa hitsatessa.

Nyt se pohja on kuitenkin kasassa, muodossaan ja tietää jo valmiiksi että seuraavan karilleajon jälkeen täytyy suosiolla hakea isompi pullo suojakaasua, esilämmittää, tehdä alumiinista reikää huomattavasti suurempi paikka ja ennen kaikkea hioa vielä paremmin.

Jotain tuottavaakin ehdin tänään tekemään, mutta tähän väliin muutama vitutuksen sana: Kertakäyttöpullossa on hyvä idea, mutta miksi helvetissä se ei voi sopia sillä adapterilla koneen mittariin. Nopalla/korvakuulolla säätämällä kaasua menee hukkaan ja sen kilohinta on aika kova.

Tuottavaa oli parin seinän ulkopuolisten routaeristeiden peittäminen ja autokatoksen lisätäyttö.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus