Kastelua taivaan täydeltä

  • licence27

Arvelinkin että alkaa pian satamaan kun sain eilen juuri ja juuri eilisen puolella kasteltua lähes kaikki kasvimaan kasvit. Se ei ollut mitenkään helppoa, koska vesi oli ojassa alhaalla ja kastelukannut tietysti kaukana.

Valtra on kuitenkin siinä mielessä hyvä traktori että siihen saa lisävarusteena turbiinikytkimen, etukuormaimen ja joku oli vieläpä vahingossa unohtanut keulaan sen ainoan kauhan missä riittää täyttökulma vaikka veden hakemiseen järvestä. Niillä vettä sai kauhottua ojan pohjalta tarpeellisen määrän ja kannettua perille. Perunoita tuo vesimäärä tuskin pelastaa, mutta lähes kaikilla muilla kasveilla on toivoa.

En ole reiluun viikkoon käynyt tankkaamassa. Tänään tankkasin konetta jonka edellinen tankkaus oli ainakin 2 kuukautta sitten.

Oli tankattava kun koristekivivalliin tuli muutama niin iso kivi ettei edellisellä työmaalla olleella pikkukoneella saa niitä siirtymään paitsi ehkä puskulevyllä alamäkeen.

Energiajätin naapurissa.
EU asettaa pakotteita Venäjää vastaan ja EU kansa saa tuta sen nahoissaan viimeistään muutaman viikon päästä huoltoasemalla asioidessaan.

Ehkä olisi tässä vaiheessa järkevää ajatella itäraja suljetuksi molempiin suuntiin ja miettiä mitä valtavien luonnonvarojen Venäjä menettää jos ei myy Suomeen mitään tai osta mitään Suomesta. Olkoon kauppa EU:n kanssa kuinka tärkeää Venäjälle hyvänsä niin ei se maa mihinkään pysähdy vaikka kävisi 20 vuotta kauppaa pelkästään Kiinan ja Pohjois-Korean kanssa. Varsinkin Kiinassa on potentiaalia kunhan on vain jotain sellaistakauppatavaraa mikä kelpaa kiinan markkinoille.

En yhtään ole seurannut mitä Ukrainassa tapahtuu, mutta Mainilan laukauksia voidaan ampua vielä nykyäänkin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus