Kaunotar, pultti ja pora

  • licence27

Kuulin tänään kieltä jota en tunnistanut. Sitä puhui nainen joka ei ollut Emmanuelle Chiriqui, mutta vähintäänkin yhtä kaunis. Kun sitten perään puhui vielä suomea niin oletin olevan tulkkaamassa miespuoliselle seuralaiselleen mahdollisesti isälleen. Olin jo kokolailla ostokseni tehnyt, joten kysyin sitten mitä he kaupasta tarvitsivat. Kävi ilmi että olivat kiinnittämässä kahta teräsputkea toisiinsa pultilla ja mielellään niin etteivät putket pyörisi toisiinsa nähden.

En tiedä olivatko kasaamassa häätelttaa, kiinnittämässä antennia vai muuten vaan rakentamassa/korjaamassa jotakin, mutta sen tiedän ettei tuossa kaupassa ole aikaisemmin tullut vastaan asiakasta joka pärjäisi kauneuskilpailussa kaupan henkilökunnalle.

Sieltä pääsin sitten syömään. Muuten ihan ok, mutta tietysti oli aika täyttä ja ainoa vapaa pöytä oli nurkkapöytä ja sinne ei penkkiä pyyhkimättä halunnut istumaan. Kun sitten henkilökunnasta kaunis nuori nainen lähti hetken päästä pöytiä pyyhkimään ja roskiksia tyhjentämään toivon että hän stoppaisi sinne nurkkaankin, mutta ei tietenkään tullut kun minä olin sen miehittänyt.

Ihmeellinen piikki oli ruokailijoita, koska mennessä vapaata paikkaa sai hakea ja poistuessa ruokailijoita oli vähemmän kuin henkilökuntaa ja tietysti parkkipaikkakin oli aika tyhjä.

Jotain pultteja täytyy ottaa mukaan kun seuraavan kerran ajaa hyundain luokse. Oli siis putkikanaalia kaivaessa EC 20 B:n pohjasta pudonnut suojapelti. Onni onnettomuudessa että oli pudonnut suoraan kaapelikauhan adaberilevyn sisälle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus